Det er visst mange som må feie

SVARER TØNNES: Venstre-politiker Inger Johanne Bjørnstad.

SVARER TØNNES: Venstre-politiker Inger Johanne Bjørnstad. Foto:

Av

Det er to ordtak jeg synes passer til denne situasjonen. «Tid er penger» og «Man kan spare seg til fant». Kunsten er å finne en balanse, skriver Inger Johanne Bjørnstad i Oppegård Venstre i dette innlegget.

DEL

LeserbrevKnut Tønnes Stenersen skryter av Oppegård Høyres fantastiske økonomistyring de siste 50 år. Et mønsterbruk.
Jeg har vært med på denne seilasen de siste 20 år. Selvfølgelig kunne mye vært gjort annerledes. Men det som har forundret meg mest, er at alt har tatt så mye lengre tid enn planlagt for å få gjennomført. Da særlig investeringene. Ett eksempel: Ny Kolbotn skole er igangsatt, kontrakt skrevet, i 2019. Den første bevilgningen ble gitt for 2014 med antatt siste bevilgning i 2016. Skolen skal nå stå ferdig i 2020.

LES OGSÅ: Arrangerer folkefest mot svømmehall i Generasjonsparken på Kolbotn

Videre står det i Stenersens innlegg at Oppegård «har enten nye skoler eller godt vedlikeholdte skoler, gode institusjoner osv.» Da er det betimelig å spørre: hvorfor skal da kommunen bygge to nye skoler og fullstendig rehabilitere en skole, samt bygge ut to skoler. Til sammen 5 skoler står på investeringsprogrammet og skal våre ferdige de to - tre neste årene.
Men som sagt, det pleier alltid ta lengre tid enn planlagt. Kanskje det er derfor ordføreren ikke er bekymret for økonomien.

Det er to ordtak jeg synes passer til denne situasjonen. «Tid er penger» og «Man kan spare seg til fant». Kunsten er å finne en balanse.

Jeg har foreslått at rådmannen gjør en gjennomgang av investeringsbudsjettet for å se hva som kan utsettes eller «kommer til å bli utsatt».. Mitt poeng er at politikerne bør ha en hånd på dette rattet.

LES OGSÅ: At man så til de grader overser alt som er bra i en av landets beste kommuner, og leter med lykt og lupe etter alt som er feil – har jeg aldri opplevd før

LES OGSÅ: Frps ordførerkandidat Stenersen ønsker å skape usikkerhet og tvil om den økonomiske situasjonen i Ski

LES OGSÅ: Vi tar det med et smil, Tønnes Steenersen

LES OGSÅ: Det er ikke vanskelig å vedta investeringer. Utfordringen er å betale tilbake renter og avdrag

LES OGSÅ: Ski Høyre er desperate og vingler som de aldri har gjort i de 40 år jeg har deltatt i lokalpolitikken

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags