Dyneløfting eller nysgjerrighet og misunnelse?

ENGASJERT: Astrid therese Aune er ØB-abonnent, og skriver her et innlegg om offentliggjøring av skattelistene, slik norske lokalaviser gjør hvert år. Engasjert i saken? Send oss ditt debattinnlegg. oblad.no/debatt

ENGASJERT: Astrid therese Aune er ØB-abonnent, og skriver her et innlegg om offentliggjøring av skattelistene, slik norske lokalaviser gjør hvert år. Engasjert i saken? Send oss ditt debattinnlegg. oblad.no/debatt Foto:

Av
DEL

LeserbrevHei!

Nå er jeg lut lei av alle oppfordringer i ØB's nettutgave om å sjekke hva folk i Follo har tjent og hva de har i formue. Og - "sjekk hva ditt årskull har".

Jeg har aldri i mitt liv sjekket en skatteliste, og den slags dyneløfting ligger ikke for meg. Folk får tjene hva de vil, og ha hva de vil. Det angår faktisk ikke meg. Dessuten trodde jeg at det skulle bli slutt på å snoke i skattelister.

Skriver ikke dette fordi jeg har mye. Det har jeg ikke. Men jeg reagerer på at i Norge er misunnelsen den sterkeste driften av alle, og slike lister bidrar til å opprettholde det.

Avisen må da ha bedre "nyheter" enn dette for å tiltrekke seg lesere?

Astrid Therese Aune, Oppegård

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags