Er Høyre misunnelig for at AP vraket Høyre til samarbeide i Nordre Follo? 

Sutrekopper

Sutrekopper Foto:

Av
DEL

MeningerHøyre mener demokratiet i Nordre Follo er ute på dypt vann, men hva skal en si om Høyre når det var Oppegård, de var ute på Atlanterhavet de da. Høyre veteraner reagerer sterkt på måten flertallspartiene opererer i ØB´s spalter.

Er de misunnelig for at AP vraket Høyre til samarbeide i Nordre Follo ?

Men vi medlemmene ville ikke sammen med Høyre for jeg hadde ikke kastet bort tid hvis vi skulle i seng med fienden, at Høyre ble skuffet det skjønner jeg jo for nå er det heldigvis ikke BLÅTT.

Når rådmann kommer med forslag om å legge ned en av barnehagene på Bøleråsen så er det opp til kommunestyret og avgjøre det. Husk, det er de folkevalgte som avgjør og ikke sutrekopper fra Høyre.

De hadde makta i Oppegård, men ikke i Nordre Follo. Det hadde aldri for min del blitt samarbeide med Høyre for så dypt har jeg ikke sunket at jeg hadde godt i seng med fienden.

Fra våre medlemmer var det overveldende NEI til Høyre. Tap og vinn med samme sinn. Det har sikkert vært tungt for Høyre for de hadde makten i over 50 år i Oppegård.

Takk og pris for at vi ikke har BLÅTT styr her i Nordre Follo. Jeg hadde ikke kastet bort ett minutt hvis vi skulle styrt med Høyre, for jeg vil og er være RØD. For meg har valgkampen i 2021 startet, men jeg blir ikke sutrekopp hvis vi taper for det er folket ha noe annet.

For meg er ikke kampen slutt før det BLÅ er kastet ut av regjeringskontorene.

Einar Knutsen, Oppegård Arbeiderlag, Tårnåsen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags