- Flott skolestart ved Finstad skole

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Til de såkalt rasende foreldrene på Finstad skole som ØB omtaler 24.august: Pust med magen. Vi tror det blir bra.

DEL

LeserbrevEr det noen vits å gå til ØB eller kommunalsjefen for å klage på at nettverk ikke er helt på plass til skolestart? Vi tror lærene fikser god undervisning likevel.

At man ikke har fått skolebøker er det helt krise, eller er det sånn at læring også kan skje på de flotte ipadene eller PC-ene elevene har. Kanskje er det også mer moderne?

Ja, mulig informasjonen har vært litt dårlig om det blir bøker eller ei, men ha litt is i magen. Kanskje det kommer god informasjon på foreldremøte om noen uker, og alle spørsmål blir besvart?

Kjekt

Så hadde det vært kjekt om kommunen var helt ferdig med nye paviljonger og uteområder til skolestart. Det tror vi skoleledelsen også synes.

Så det kan man kanskje klage litt på til kommunen, men alle som har bygget ting vet at det av og til blir forsinkelser. Man får heller tenke at det er fint vær og at elevene har en fin skog å leke i og at det ordnet seg med alternative klasserom i en liten periode.

Forøvrig har det vært en utmerket start på Finstad skole, og det tror vi de fleste foreldre synes. 5. klasse har sunget for 1. klassingene og ønsket de velkommen til en flott skole. Dyktige lærere er i gang med stor entusiasme for å gi barna mestringsopplevelser.

Rekordmange

Det er rekordmange elever, det gir noen ekstra utfordringer. Men jammen er det bra at det har kommet flere lekestativer. Og så skal vi foreldre engasjere oss ved å både være konstruktive og av og til tøffe i kommunikasjonen med både skole og kommune.

FAU skal være dette bindeleddet, og foreldre må gjerne komme med alle saker til FAU.

Litt av jobben for FAU er faktisk da å skille mellom det som er kritikkverdig og det som bare er litt kjedelig, men ikke nødvendigvis krise.

Jeg vil ha en skole med lærere som tør, er kreative og som kanskje av og til gjør noen feil, enn en feig skole som blir så redd for klager eller medieoppslag at den blir passiv og kjedelig.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags