Hva skjer med ruinene av det havarerte Finstad skole-prosjektet?

Foto:

Av

Nordre Finstad, Ski: Her, bak skjeve sperringer, sto hyggelige, rødmalte Finstad barnehage som for ett år siden ble revet for å gi plass til utvidelsen av Finstad skole (til høyre på bildet). Alt var klappet og klart for bygging.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Nordre Finstad, Ski: Her, bak skjeve sperringer, sto hyggelige, rødmalte Finstad barnehage som for ett år siden ble revet for å gi plass til utvidelsen av Finstad skole (til høyre på bildet).

Alt var klappet og klart for bygging.

Politikerne ville til og med, hurra!, grave høyspentlinjen over tomta ned i bakken av hensyn både til den nye, utvidede Finstad skole óg til en planlagt ungdomsskole i nærheten.

Barna og barnehagen er forlengst flyttet til nok et et brakkebygg (på politikerspråk skjønnmalt til «paviljong») ute på Strandjordet. Og i stedet for en ”ny” og utvidet Finstad skole har vi fått en splitter ny kommune med ny administrasjon og nye politikere som gjennom nye fremlegg og vedtak har utsatt og nå endret planene totalt.

På toppen av dette har vi fått en diger rivningstomt som har ligget forlatt i ett år, midt i boområdet vårt.

Det har vært sagt og skrevet mye om den politiske prosessen rundt skolen(e), så det får ligge. Mine spørsmål til kommuneadministrasjon og politikere i Nordre Follo er:

Hvor lenge skal rivningstomten ligge slik? Hva skal skje med den? Og kan man ikke i det minste anlegge en midlertidig løkke her fremfor å la oss som bor på Nordre Finstad, på tilsynelatende ubestemt tid, sitte igjen med de inngjerdede ruinene av et hittil havarert, kommunalt byggeprosjekt?

Hilde Solheim, Innbygger, Nordre Finstad, Ski

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken