Hvis personen er sidrumpa, ja, da blir det et problem

X 850 på tog

X 850 på tog Foto:

Av

Derfor må diskrimineringen opphøre omgående slik at vi som har en stol som en kan bruke hele året ta slutt, skriver innsender av dette innleget.

DEL

LeserbrevHvor problematisk skal det være å være avhengig av EL-stol. Slik som det kverulant blir sagt, kan ikke stolen vi får av NAV være større enn 1,20 i lengde og 0,70 i bredde.

Norge er ikke snøfritt hele året og hvis alle skal ha en stol til de målene så vil tog og buss bli forsinket for da er det slave hjul på stolen. X 850 som er en stol som du kan trekke sammen stolen, men hvis en er sidrumpa, så får du ikke være med.

Det er plass på togene for det er ikke problem med vekt for det skal være under 350kg. Det er topplokket til transportselskapet det er noe galt med.

Vi er i Norge og er ikke avhengig av disse EU-måla når vi er i Norge. Det er fra NAV levert ut stoler av denne type for skattebetalernes penger, bare denne typen ca. 400 millioner kr. Jernbanen blir også brukt av skattebetalernes penger. Derfor må diskrimineringen opphøre omgående slik at vi som har en stol som en kan bruke hele året ta slutt.

Nå som kommunen er større og da må vi også ha lik mulighet som friske, og slutte å bli isolert fra og komme til Oslo og vår hovedstad Ski.

Hvis vi skal ha en stol til toget med de målene opererer med, ja, da må vi ha en stol som holder målene, men hvis personen er sidrumpa, ja da blir det et problem, men plass er det, men det er bare kverulanter, men med samarbeid så går det fint. Det er ikke hodet til den som sitter i en EL stol det er noe galt med, men når det ikke er konduktører går det kjempefint på sporveien, der kjører en rett inn, rett ut, på buss ikke problem når det er plass, men tog, UFF, UFF og atter UFF.

Einar Knutsen, Oppegård Arbeiderlag,

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags