Hvor er samholdet når kommunen ikke løfter en finger for folks økonomi?

Det er på tide med samhold, men når kommunen pålegger forholdsregler på sine innbyggere der også storparten er permittert, så burde de også løfte en finger for å hjelpe økonomien.

Det er på tide med samhold, men når kommunen pålegger forholdsregler på sine innbyggere der også storparten er permittert, så burde de også løfte en finger for å hjelpe økonomien. Foto:

Av
DEL

Leserbrev1. April la Gruppeleder for Nordre Follo KrF, Simen Bondevik, ut et debattinnlegg i ØB om at det er på tide med samhold. Hans trygghetsfølelse til kommunen og administrasjonen. Men der Østre Toten kommune gjør en innsats og fryser avgifter, så nekter rådmannen i Nordre Follo kommune å gjøre det samme. Hvor blir det av den økonomiske trygghetsfølelsen da?

Først av alt, hands-down for handlekraften som ordføreren og kommunestyret har vist de siste dagene og ukene som har vært. Det er viktig at vi får på plass forholdsregler og å stille krav i en tid hvor det er stor smitte. Det er akkurat det vi trenger nå.

Likevel er det noe vi reagerer på. Hvorfor velger kommunen å videreføre når kommunale avgifter i en tid der mange innbyggere er permittert, der noen sliter å skrape sammen penger til å betale avgiftene og noen krangler litt med NAV som allerede er under sterkt press? Det er svært synd at det er tilfellet her.

Kjære Bondevik, Jeg er slettes ikke uenig i at vi trenger samhold i disse tider, men det er ikke særlig samhold mellom kommunen og innbyggerne når kommunen nekter å løfte en finger når det gjelder folks økonomi.

Stellan Hjerpset-Østlie, Studieleder, Nordre Follo FrP

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags