Ikke stjel penger fra 191 barn i Oppegård

Av
DEL

LeserbrevOppegård tar penger fra 191 barn som bor i fattige familier. Ingen barn bør leve i fattigdom.

SV vant i Ski. Ski tar ikke penger fra barn i fattige familier. Du har makten. Hvis SV vinner valget vil kommunen ikke tar barnetrygden fra barn som bor i fattige familier.

I Oppegård, som Høyre og KrF styrer, stjeler de penger fra de fattigste barna. De tar penger fra foreldre som mottar sosialstønad.

Ett eksempel. Faren er snekker og har falt ned fra riggen på jobb. Han går på arbeidsavklaringspenger. Moren er uføretrygda på grunn av stort hjerneslag. Oppegård kutter hele barnetrygden i familien nå. I Ski vant SV. Ski tar ikke penger fra fattige familier som bruker stønader.

I dag tar Oppegård penger fra 191 barn som bor i fattige familier som bruker stønader. Tallet er fra kommunen selv.

Å elske barna er viktigere enn penger. Men penger er også viktig for et godt liv. Noen barn i Oppegård kan ikke være med på bursdagsselskap fordi familiene ikke har penger til å kjøpe gaver. De kan ikke være med på fotballen eller på kulturskolen. SV vil at alle barna kan være med på fritidsaktiviteter, ha gode klær og spise god mat med foreldrene sine.

Nordre Follo SV vil endre reglene slik at kommunen ikke skal ta penger fra fattige familier.

SV jobber for de mange, ikke for de få. Jeg stemmer SV i Nordre Follo fordi jeg vil at færre barn skal ikke vokse opp i fattigdom i vår kommune.

Nicholas Wilkinson, Stortingsrepresentant, Tårnåsen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags