Jeg har ikke ord for uenig jeg var med samtlige partier i valgkampen, men vit at de aller fleste er veldig glade for den jobben dere gjør

KOMMUNESTYRET: Dette er gjengen som styrer den nye storkommunen.

KOMMUNESTYRET: Dette er gjengen som styrer den nye storkommunen. Foto:

Av

Innsender av dette innlegget henvender seg direkte til det han kaller hverdagsheltene i kommmunestyret

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Da er 2019 over, to kommuner og et kommunevalg er historie, og Nordre Follo er etablert. Det var interessant å følge valgkampen og debattene i kjølvannet av valget i lokalavisene og på Facebook. Jeg har ikke ord for uenig jeg var med samtlige partier. Høyre, venstre, opp, ned, rødt, blått, grønt – det var var vanskelig å finne noen som jeg var tilstrekkelig enig med til å gi min støtte. Det var til tider direkte provoserende å høre hva de håpefulle politikerne klarte å lire av seg i enkelte saker.

Og likevel: jeg digger dere.

Denne går til Hanne, Thomas, Dag, Hans Martin, Knut, Camilla, Elin, Tore, Tor, Ola og alle andre som brukte utallige timer på valgkampen i vår nye kommune. Takk for at dere bruker fritid, helger og kvelder på debatter, leserinnlegg og møter. Takk for at dere trosser kverulanter, netthets og motgang for å gjøre kommunen vår til et bedre lokalsamfunn.

Til tross for alle sure oppgulp dere har møtt og måtte møte før og i løpet av de neste fire årene, så vit at de aller fleste er veldig glade for den jobben dere gjør. Det er deres fortjeneste at vi har et levende lokaldemokrati, og det er en luksus som store deler av verdens befolkning ikke kan ta for gitt.

Lykke til med den kommende kommunestyreperioden, uansett politisk farge og enten dere liker salamandere eller havreaks. Det dere gjør er så uendelig mye mer verdifullt enn de som sitter og sutrer og uansett er misfornøyd med alt.

PS: Salamandere er definitivt søtere enn havreaks!

Jahn Otto Næsgaard Andersen, mann i gata, Kolbotn

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken