Jeg kan forstå at man blir overrasket - men...

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Iflg avisen 29 april skrives det om økning fra kr. 3.834 til kr.617.274 for Kolbotn Øvre Torg Sameie. Økningen kom overraskende iflg. styreleder Dagfinn Johnsen.

Jeg kan forstå at man blir overrasket - men - er der virkelig sånn at en styreleder for 161 boenheter tror at kr 3.834 kroner per år er tilstrekkelig for å dekke vann og avløp? Hvis det - hvorfor har man lagt inn kr 150.000 ekstra i budsjettet - for å holde tritt med prisstigning, forventet økning nesten 40 ganger det opprinnelige beløpet?

Gitt at mange beboere i sameiet tidligere har bod i eneboliger i Oppegård og betalt vann/avløps gebyr for enebolig må det være underlig at man leser budsjettet for sameiet og ikke ser at dette beløpet må være feil.

For ordens skyld - sameiet må få en regning for etterslep de siste årene - kommunen trenger penger og har ikke råd til å subsidiere.
Hvis dette ikke medfører en regning for etterslep, kan jeg be at vi beboere i Trollåsen Grendelag får tilsvarende rabatt for de siste årene?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken