Kjære Hanne Opdan. Nå er det alvor

HANDLINGSØNSKE: Tønnes Steenersen, førstekandidat for Nordre Follo Frp.

HANDLINGSØNSKE: Tønnes Steenersen, førstekandidat for Nordre Follo Frp. Foto:

Av

Frp-kandidat Tønnes Steenersen er ikke fornøyd med ordførerens svar i ØB-saken om utvikling i ungdomsmiljøet.

DEL

LeserbrevTorsdag kunne Østlandets Blad igjen fortelle urovekkende historier fra vårt nærmiljø, etter en narkotikaaksjon hvor politiet hadde innbragt barn helt ned i 13-årsalderen. Den seneste tiden har vi fått høre historier om et ungdomsmiljø med tiltagende vold, narkotika og kriminalitet. Dette bekymrer oss veldig i Frp, og vi mener at disse lovløse tilstandene vi nå ser må stoppes for enhver pris. Det tror jeg alle politikere er enig i, uansett partitilhørighet.

I en artikkel i Østlandets Blad, hvor undertegnede og FrPs justispolitiske talsmann Himanshu Gulati uttaler seg, spør også avisen Skis ordfører Hanne Opdan om hva hun mener om dette. For å ha sagt det med en gang: Det er nå på høy tid at kommunens øverste leder setter i gang tiltak for å få stoppet det vi nå ser.

Jeg er både trist og sjokkert når ordføreren i artikkelen henviser til at kommunen har satt i gang en rekke flotte fritidsaktiviteter for ungdom, som skateboardramper og en bu hvor man kan låne utstyr man trenger. Dette er prisverdige tiltak, som også Frp støtter.

Vi vil ha handling

Men ærlig talt. Dette er tiltak som er innført for en stund siden. Allikevel er vi i den situasjonen vi er. Overfor den gruppen ungdom vi prater om her, er dette tydeligvis feil tiltak.

Vi i Frp vil derfor ikke høre på historiefortelling, vi vil ha nye tiltak nå, og ordføreren må gå fra handlingslammelse til å vise seg som en leder for et lokalsamfunn som vi alle er så glade i. Vi i Frp vil i hvert fall støtte og bidra til alle tiltak som stopper de lovløse tilstandene, og som igjen gjør oppvekstmiljøene i vår kommune trygge og gode igjen.

Vi er enig med ordføreren i at foreldrene har hovedansvaret for sine barn, men uansett om ordføreren vil eller ikke – har hun hovedansvaret for at vi har trygge og gode oppvekstmiljø for alle barn og unge i vår kommune.

Det går også frem av artikkelen i Østlandets Blad at det i tillegg til vold, kriminalitet og bruk av narkotika – er mye penger innblandet. Noen selger narkotika til våre barn. Politiet gjør en alle tiders jobb, og jeg håper de tar disse bakmennene, frakter de ut av vår kommune og at disse bandittene aldri setter sine ben i vår kommune igjen.

Så kjære Hanne Opdan. Du har sammen med de andre politikerne i Ski etablert mange gode aktivitetsmuligheter for våre barn og unge. Men nå er det alvor, vi er i ferd med å miste stoltheten vi har hatt som en trygg og god kommune. Det du innførte i går, teller ikke. Situasjonen nå krever handling og godt lederskap. Vi ser frem til å bidra i dette arbeidet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags