Kjære Nordre Follo Kommune - prioriter dette, takk

Ballbingen på Finstad

Ballbingen på Finstad Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Kjære ( Nye) Nordre Follo Kommune.

Har i tidligere leserinnlegg tillatt meg å undres over kommunens prioriteringer. Jeg viste da til at å satse millioner på innkjøp og drift av elsykler, måtte være gal prioritering for en kommune som beviselig har store økonomiske utfordringer i årene fremover.

Så langt har kommunen møtt utfordringen med å plusse på regningen på vann /avløp med et betydelig beløp. For der det trengs mer penger, er det alltid rom for å belaste kommunens innbyggere....

Så til mitt anliggende denne gangen. Og jeg spør; Hva skal til for at ballbingen på Nordre Finstad - se bilde - blir prioritert?

Tror ikke det vil koste en brøkdel av f.eks. innkjøp av dyre el-sykler, brukt av noen få, for å reparere dekket i ballbingen, brukt av mange små. Slik den har sett ut hele denne sesongen, er den faktisk farlig å bruke for raske, spinkle fotballben. Har kommet meg for øre at brukene har purret på vedlikehold tidligere i år, men har ikke blitt hørt.

Så prioriter dette. Straks. Takk.

Kinden Terje, Morfar, Ski

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken