Nå må en ta til fornuft og ikke bryte avtaler

Av
DEL

LeserbrevDet og holde valgløfte er viktig til neste valg, hvis løftene blir brutt for å spare 1,5 millioner kr så får en kutte lønna på toppene først.

Når vi får spørsmål fra velgerne så skal vi IKKE lyve. Regjeringen struper kommunene, men med trygghetsalarm har en trygghet, men hvis en tjener noen kr over disse G-ene så blir det gjort innhugg i økonomien til den enkelte. Nå MÅ valgløfte om trygghetsalarm holdes og ikke si det at når økonomien gjør det mulig så vil alle få det.

En annen ting hvordan skal rullestolbrukere komme til den nye hovedstaden Ski fra Kolbotn når en ikke kan bruke tog for det å bruke noe annet enn spor 1 er umulig. Det skulle lønne seg å bli en STOR kommune, men det gjør det ikke når regjeringen struper Nordre Follo med ca 40 millioner, ja da må det spares, men først på toppene som kan gå foran med et godt eksempel. En ting er sikkert det er billigere at folk bor hjemme så lenge som mulig, da er trygghetsalarm en sikkerhet, men hvis noen føler at de må si opp alarmen på grunn av G-ene, da er det synd.

Nå må en ta til fornuft og ikke bryte avtaler. Husk det er ikke G ene en lever av, men det er det som er igjen i av penger når faste utgifter er betalt.

Disse G-ene betyr ikke noe for meg, men jeg tenker på andre som vil merke det for det er ikke alle medisiner en får på blå resept.

Einar Knutsen, Oppegård Arbeiderlag, Tårnåsen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags