Nei til eiendomsskatt på bolig i Ås

Ordførerkandidat Ås Høyre, Hilde Kristin Marås

Ordførerkandidat Ås Høyre, Hilde Kristin Marås Foto:

Av
DEL

LeserbrevÅs Høyre er garantisten for at det ikke innføres eiendomsskatt på bolig i Ås de neste 4 årene. Ås Høyre mener at eiendomsskatten er usosial, og rammer hardest pensjonister, lavinntektsfamilier og de som leier bolig. Det er ikke ensbetydende at man har god inntekt selv om man har en bolig som i dag er verdt mye penger, og boligen er jo også bare verdt disse pengene om den selges i dag.

Ås kommune har gjort, og skal gjøre, mange investeringer, bl.a. skoler og sykehjem, for å møte befolkningsveksten som skal komme. Det betyr at vi vil ha en stram økonomi fremover, og vi er helt avhengig av at sentrumsplanen blir ferdig slik at bygge- og deleforbudet oppheves, og at man kommer i gang med byggeprosjektene i Solberg, Askehaugåsen og Dyster Eldor. Ås trenger flere innbyggere og at vi får etablert mer næring.

Vi må være nøktern med hvilke nye tiltak vi prioriterer, og Ås Høyre vil heller at innbyggerne skal beholde mer av sine egne penger slik at de selv kan velge hva de skal benyttes til. Ås Høyre vil derfor prioritere de lovpålagte tjenestene en kommune skal gi til innbyggerne, og sier derfor f.eks. nei til å innføre skolemat fremfor og sikre at elevene får undervisning av pedagoger fremfor assistenter.

Ås Høyre vil også forsøke å redusere eiendomsskatten på næring, verker og bruk som er innført.

Ønsker du ikke skatt på boligen din må du stemme Høyre 9 september!

Hilde Kristin Marås

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags