Hvorfor er det ikke plass til alle partiene?

Tore B. Kristiansen, Rødt

Tore B. Kristiansen, Rødt Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Åpent brev til Oppegård bibliotek v/ virksomhetsleder Aase-Liv Birkenes

DEL

LeserbrevRødt Nordre Follo har fått invitasjon til debatt i Oppegård bibliotek med tema "Hvordan blir Oppegård i Nordre Follo?"

Virksomhetslederen skriver: "Vi har sett oss nødt til å avgrense antall deltagere i panelet. De som inviteres til panelet er: Thomas Sjøvold (H), Camilla Hille (V), Hans Martin Enger (MDG), Anne Hilleren (SV), Simen Bondevik (KrF), Oddbjørn Nesje (Ap), Hilde Widerberg (Sp). I sammensettingen av panelet har vi forsøkt å ta hensyn til alder og kjønnsbalanse, i tillegg til politisk bredde. Dere inviteres til å komme på debatten og vil få reservert plass i salen. Det er da mulig å delta gjennom spørsmål og innspill".

Vi i Rødt Nordre Follo er veldig forundret over denne avgjørelsen. Vi vil jo tro at innbyggerne i Oppegård gjerne vil høre hva vi mener om Oppegård i Nordre Follo i en frisk debatt med andre partier i panelet, og ikke bare gjennom spørsmål og innspill. Vi er også ganske sikre på at de som kommmer til denne debatten gjerne sitter noen minutter lenger for å høre Rødt Nordre Follo debattere sammen med de andre partiene. Dette gjelder også de to andre partiene som ikke er invitert, nemlig Frp og Pp. Rødt har, som du sikkert vet, vært representert i kommunestyret i Ski i to av de tre siste periodene. Vi har også vært aktive med å sende inn høringsuttalelser til saker som har vært oppe i Oppegård kommune, og vi har gode lokale kandidater som kan stille opp. Dette gir et godt utgangspunkt for å delta i debatten om framtiden for Oppegård i Nordre Follo.

Rødt Nordre Follo håper at Oppegård Bibliotek v/ virksomhetslederen vil endre på antall deltagere i panelet og på den måten vise bredden i det politiske miljøet i Nordre Follo.Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags