Sanderveien igjen - spørsmål til partiene

TRAFIKK: Trafikkmengden i Sanderveien er for stor, mener beboer Morten Gulbrandsen.

TRAFIKK: Trafikkmengden i Sanderveien er for stor, mener beboer Morten Gulbrandsen. Foto:

Av

Jeg ønsker politikere som tar hovedårsaken til trafikken i Sanderveien på alvor, skriver Morten Gulbrandsen i dette innlegget.

DEL

LeserbrevRegulering av hvordan Sanderveien med mer fortau evt. sykkelvei, er IKKE hovedproblemet for oss som bor og ferdes der daglig.

Jeg er lei av det politiske spillet vi nå ser rundt denne reguleringa, og om det ene eller andre partiet har jobbet for regulering eller ikke eller driver med valgflesk.

Jeg ønsker politikere som tar hovedårsaken til trafikken i Sanderveien på alvor. Nemlig at trafikkmengden er for stor.
Det er blitt helt uutholdelig å bo her etter at trafikken gjennom Jernbaneveien ble stoppet.

Spesielt for astmatikere. Det er en konstant strøm av biler og busser som lager store køer og spyr ut forurensende gasser. Dette problemet løses ikke ved å regulere veien med fortau og/eller sykkelsti, det kan kun løses ved å endre trafikkmønsteret og innfartsveiene til Ski sentrum.

Men ingen snakker om dette, det er frustrerende. Kom på banen, politikere!
Et godt forslag kan være å bygge en tunell inn til sentrum, slik det har vært foreslått tidligere, eller kanskje lage en ringvei rundt Ski sentrum. Hva mener dere?

Å bygge mange nye boliger i Sanderveien og samtidig la den være en hovedvei inn til sentrum fra Nord vil lage et fullstendig forurensende trafikkaos i åra framover og gi et dårlig bomiljø.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags