Sannes Kjøkkenhage

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.
Mens kafeen på Langhus bo-og servicesenter har vært stengt og kommer til å være det frem til høsten har kokken Susanne Alice Eggesbø hatt tid til å anlegge en kjøkkenhage med masse deilige urter, salater og grønsaker som hun allerede bruker i sin matlaging.

Blant annet på den årlige sommerfesten hadde de ikke mindre enn en tre retters meny med rekecoktail til forrett , roastbifftallerken til hovedrett og jordbær med vaniljesaus til dessert. Alt pyntet med urter og salater fra kjøkkenhagen.

Det er et kjempehyggelig intiativ hvor alle følger med på hvordan det går i kjøkkenhagen og gleder seg til å smake på det som blir servert. Hagen har både kjente planter og noen litt mindre vanlige, for eksempel ananasmynte som er en fryd både å se på og for ganen.

Det skal ofte bare en liten persilledusk til for å gjøre en matrett virkelig lekker og nå kommer pynten i alle varianter, farger og smaker noe som alle ved Langhus bo og servicesenter setter stor pris på og som også er en apetittvekker for de med dårlig matlyst. Selv om kafeen er stengt er "Sanne" i full jobb med sine kokkekunster men gleder seg til å forhåpentligvis kunne åpne igjen til høsten.

Katrine Grønbekk, Musikk og kulturarbeider, Langhus bo -og servicesenter

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken