Selvfølgelig skal vi ha motocrossbane på Langhus

KLARE FOR CROSS: FrPs Monica Dervo-Lehn og Knut Tønnes Steenersen gleder seg til motocrossbanen i Assurdalen blir ferdig.

KLARE FOR CROSS: FrPs Monica Dervo-Lehn og Knut Tønnes Steenersen gleder seg til motocrossbanen i Assurdalen blir ferdig. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDen seneste tiden har det oppstått en diskusjon blant politikerne i Ski om den nye motocrossbanen i Assurdalen. Det vil si at det er vel Høyre som plutselig har funnet ut at de vil stoppe den planlagte banen, som har hvert vedtatt i åresvis og er klar til åpning allerede neste år. Vi i FrP er enig med Høyre i veldig mye, men i denne saken kunne vi ikke vært mer uenige.

Vi har nå vært på banen hvor vi fikk se den nye generasjonen motocross-sykler. Sykkelen var automatisk, og ga ikke fra seg noe lyd i det hele tatt. De elektriske syklene er også enklere for utøverne siden det ikke er så mye som kan gå i stykker.

NMK Follo er i ferd med å bygge opp et anlegg vi alle bør være stolt over. De har gjort en imponerende innsats. Mange barn og unge vil få glede av banen og det tilbudet som kommer her. Dette blir viktig for hele regionen, og vil helt sikkert bidra til at vi får enda flere toppidrettsutøvere fra Nordre Follo.

Fremtiden vedtas ikke, den skapes. Vi politikere skal ikke vedta at det NMK Follo skaper i Assurdalen ikke skal realiseres. FrP står 100 % bak NMK Follo og det nye fantastiske banen.

Tønnes Steenersen og Monica Dervo-Lehn, Ordførerkandidat og 3. Kandidat for Nordre Follo FrP, Assurdalen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags