Det er på høy tid at Ski sykehus får status som fullverdig sykehus en gang for alle

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevSki sykehus har nå vært en kasteball i systemet så lenge at det er på tide at noen beslutter at de skal få forbli i Ski.

De som styrer dette får visst aldri bestemt seg og slik har det vært i en årrekke til nå.

De skifter jo mening om dette like ofte som de skifter til nye direktører og ministre.

Alle skal de ha det på sin måte og i flere tilfeller er de til daglig et helt annet sted uten å vite hva som foregår og de behov som råder lokalt.

Ski sykehus bør ha en administrasjon som har anledning til å styre selv og kunne bevise sin kompetansestyrke med de muligheter Ski sykehus kan ha, og også økonomisk sett kunne vise at de også klarer nettopp det.

Dette burde være med på å få aksept blant politikerne som har makten i høy grad etter mitt syn.

Når vi har en bygningsmasse som gir den gode plass- og helsetilbud som Ski sykehus kan gjøre, hvorfor ikke utnytte de ressursene til beste for distriktets befolkning.

ØB mener: Ski er et lokalsykehus for de friske

Kortere og raskere reisevei for de som trenger det

Statlig tilskudd til de som får dekket transport til behandling burde da også minske betydelig, som igjen burde frigi statlige midler som blant annet våre egne skattekroner betalt av befolningen selv.

Disse overskuddskronene som kunne blitt resultat av dette kunnne sikkert da brukes til bedre tiltak både statlig og i kommunene lokalt.

Jeg har en følelse av at en del andre også mener at deres skattepenger kan brukes til mer fornuftige ting enn slik vinglende og ubesluttsom styring som har gjort Ski sykehus til en kasteball frem og tilbake i systemet.

Hvis Ski skal vokse slik politikerne uttaler seg om, er det på høy tid Ski sykehus får status som fullverdig sykehus en gang for alle.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags