Hvorfor lyver du så mye, Tønnes Stenersen?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevJeg var ikke med i politikken da du var aktiv i Ski-politikken, så jeg vet ikke hvilken stil du hadde da. Men jeg har støtt på deg noen ganger den siste tiden, og jeg må si at det er litt slitsomt at du lyger så mye.

Først på et debattmøte på Kråkstad. Alle innleggene dine var preget av halvsannheter, overdrivelser og feil. Da tenkte jeg at du bare var litt sleivete. Men nei, jeg skjønner nå at det er en bevisst strategi.

Så når du nå sender inn et leserbrev til ØB med så mange feil og løgner, må jeg si at jeg reagerer. Det er ikke sånne politikere vi vil ha. Vi vil ha folk som snakker sant!

Og ja, selvsagt er jeg mest irritert over at du bevisst siterer meg så feil. Det ser jo ut som om jeg mente og sa det stikk motsatte av det jeg mente og sa. Det kan jo alle se selv på Ski kommunes nett-tv-sendinger. Ingen ansvarlige politikere ville ment det du har funnet på at jeg sa, og det vet du godt!

Det er sikkert kjempemoro når dette eventyret ditt får masse likes og delinger på Facebook. Men hvorfor er det nødvendig? Er ikke politikken din spennende nok til at du kan diskutere med oss uten å lyge så mye?

Jeg håper vi kan få en ordentlig, engasjert – og gjerne tøff – politisk debatt i Ski, der vi synliggjør forskjellene på de politiske partiene. Men jeg håper da vi kan gjøre det med respekt for hverandre, med fokus på politikken og med litt færre løgner.

Jeg tror i alle fall at folk vil at politikerne skal snakke sant.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags