Nå er det nok sutring fra beboerene i Sundbybakken

Forbudsskilt: Det er ikke mange bilister som lar seg påvirke av skiltet som tilsier gjenomkjøring forbudt.

Forbudsskilt: Det er ikke mange bilister som lar seg påvirke av skiltet som tilsier gjenomkjøring forbudt. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevNå er det nok sutring fra beboerne i Sundbybakken og ikke minst nok misbruk av mine skattepenger. Det må åpenbart bo en del velsituerte mennesker med svært gode kontakter som klarer å få stengt en vei som har vært åpen for trafikk så lenge det har vært biler på veiene. Så vet vi jo at belastningen på hovedveien inn til Oslo allerede er sprengt.

Det har seg nemlig slik at politikerne har bestemt seg for at veien inn til landets hovedstad skal være så dyre og med så dårlig kapasitet, slik at køene skal være så lange at folk skal tvinges over til kollektive alternativer som ikke har kapasitet de heller til å få med seg alle de som kunne tatt bussen.

Jeg har selv brukt Sundbybakken spesielt med MC fordel det er en trivelig vei å kjøre med bare flotte store og dyre hus med velstelte haver.

Roger Halvorsen

Irritert mc sjafør og bilist

Akersus

For noen år tilbake ble det laget en rekke fartsdumper så farten gikk ned. Der det bor folk er det ikke spesielt vrient for beboere å sende barn på skole, sykle gå e.l. Nå som Nordbytunellen er stengt er Sundbybakken et alternativ for noen og vil avlaste de lange køene langs E6. Forstår ikke disse menneskene at et samfunn må tåle noe ekstra trafikk i perioder hvor E6 har en saktegående rehabilitering?

Jeg vil anbefale at tilhengerne av gjennomkjøring forbudt skiltingen tar seg en tur der jeg bor, langs Garderveien og gjerne via Kopperud ned mot RV 156 via Lindebråtan, så vil man finne elendige veier og bebyggelsen forteller dere også at her bor flere familier i dårlige hytter og dårlig økonomi.

Her burde det gjøres noe og Lindebråtaveien er under rehabilitering, men veien er ikke stengt. Så til dere i Sundbybakken. Dere beslaglegger store ressurser fra fellesskapet og tvinger noen hundre mennesker å stå lang tid i kø borte fra familie og venner, for dere som har nok fra før av blir en smule plaget av at noen bruker veien. Det er dessuten ikke deres vei, den er min også og dette er smålig i den store sammenheng. Jeg synes det hele er merkelig og dere må ha svært gode kontakter som klarer å stenge en offentlig vei på så kort tid.

Jeg skal finne mer ut om saken, men dette lukter svidd lang vei og jeg lurer på hvordan dere har fått dette irritasjonsmomentet igjennom på rekordtid. Jeg synes Politiet har inntatt en grei holdning i saken og jeg er helt enig i at dette ikke må prioriteres.
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags