Useriøst fra fylkesrådet i Viken, eller?

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi leser at fylkesrådsleder fra Ap mener vi i Høyre er useriøse som stiller spørsmål ved fylkesrådet og politikken til Ap og Sp, etter at de har brukt flere måneder på å dele ut penger Viken har fått fra Regjeringen.

Dette er penger til opplæring for ansatte i kriserammede bedrifter i hele fylket. Viktig midler som kunne vært delt ut allerede i juni. Nå er vi i oktober og Ap og Sp stemte nettopp ned et forslag fra oss i Høyre om å få de gjenværende midlene og mulige framtidige midler fra Regjeringen ut til bedriftene så raskt som mulig.

Vi mener at det viktigst er å sørge for at viktig hjelp og støtte til kriserammede bedrifter i Viken faktisk kommer fram, og vi vil derfor ha mer av det som fungerer og raskere gjennomføring når Regjeringen bevilger midler i en krevende tid. At fylkesrådet vil noe annet og gjentar og bortforklarer, er ikke noe nytt.

Vi i Høyre derimot ser fram imot å få slike saker til politisk behandling og oppfordrer til dette. En god og bred behandling i komitéene før sakene behandles på fylkestinget, vil etter vår mening gi langt bedre resultater enn det fylkesrådet har klart i denne saken. Disse midlene gjør jo ingen nytte så lenge de står på bankkontoen til Viken fylkeskommune!

Knut Oppegaard, Kommunestyrerepresentant og styremedlem Viken Høyres bedriftskanal, Greverud og Roar Lund, Fraksjonsleder Næring for Viken Høyre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken