Den prisvinnende forfatteren Kyrre Andreassen kommer til Ski bibliotek: – Han er en gnistrende god forteller

KOMMER: I kveld kommer forfatter Kyrre Andreassen (48) til Ski bibliotek for å snakke om sin siste roman, "For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges".

KOMMER: I kveld kommer forfatter Kyrre Andreassen (48) til Ski bibliotek for å snakke om sin siste roman, "For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges". Foto:

Han har vunnet Sultprisen og vært nominert til både P2-lytternes romanpris og Brageprisen. I kveld kommer forfatter Kyrre Andreassen (48) til Ski bibliotek for å snakke om sin siste roman, "For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges".

DEL

SKI: Kyrre Andreassen sies å være en muntlig og slentrende forteller, med store porsjoner av både humor og mørke.

Torsdag 5. desember klokka 18.00 kommer han til Ski bibliotek.

– Andreassen kommer til Ski for å snakke om sin siste roman, "For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges". Her møter vi Krister Larsen, elektriker med ryggprolaps og sterke meninger om hvordan verden burde være.

– Historien hans er ofte brutal og rett på sak, men også morsom, spissformulert og fortalt rett fra levra, sier en forventningsfull bibliotekar ved Ski bibliotek, Ingrid Kornstad.

Stor lesersuksess

Romanen har blitt en stor lesersuksess, og ble blant annet nominert til Brageprisen. Dette er en historie om en ekte mann fra arbeiderklassen i en skiftende verden. Den ble også kåret til en av 25 nye, norske klassikere for fremtiden i anledning Bokåret 2019.

Kyrre Andreassen er forfatter fra Drammen. Han har skrevet flere romaner og skuespill, og underviser i skrivekunst ved blant annet Buskerud Folkehøgskole.

– Han er også en gnistrende god forteller, og det er bare å glede seg til denne kvelden! melder Ingrid Kornstad.

Artikkeltags