Den store sommerstengingen er igang på Østfoldbanen

BJØRVIKA: Enkelte buss for tog-avganger går fra Bjørvika. Her kan man blant annet ta 540-bussen til Moss som går via Son.

BJØRVIKA: Enkelte buss for tog-avganger går fra Bjørvika. Her kan man blant annet ta 540-bussen til Moss som går via Son. Foto:

Lørdag ble Østfoldbanen stengt for trafikk også mellom Ski og Oslo. Slik vil det være frem til begynnelsen av august.

DEL

FOLLO: Mandag er første arbeidsdag med full sommerstenging på store deler av Østfoldbanen. Det vil si at vestre toglinjene er stengt mellom Oslo S og Rygge, mens østre linje er stengt mellom Oslo S og Mysen/Rakkestad. Slik vil det være frem til 4. august.

I uke 32 vil togene på Østfoldbanen kjøre med redusert hastighet slik at skinnene får "sette seg" etter arbeidene. Dette innebærer forsinkelser hele uken, samt at det også blir innstillinger i rushtiden de to første arbeidsdagene denne uken, skriver Vy.

Som vanlig er det satt opp alternative reisemåter mens arbeidene pågår på Østfoldbanen og reisemåtene avhenger av hvor man reiser fra eller til. Reisende til/fra Kolbotn og stasjonene videre inn mot Oslo henvises til Ruters tilbud. For reisende til/fra stasjonene fra og med Solbråtan til og med Ski henvises til busspendel til/fra Brynseng og T-bane videre til/fra Jernbanetorget. For reisende til/fra andre stasjoner er det buss for tog med eller uten overgang.

Nærmere informasjon om avganger og alternativ transport for den enkelte turen finner du ved å søke opp avreisested og reisemål på vy.no

Tips oss gjerne om hvordan ting fungerer der du er til tips@oblad.no

LES MER OM STENGINGEN HER: Østfoldbanen delvis stengt denne uken, men den store sommerstengingen starter til helga

En mer detaljert oversikt for reisende fra Oslo finner du her (Link til Vy)

En mer detaljert oversikt for reisende til Oslo finner du her (Link til Vy)

I forrige uke svarte Pressesjef i Vy, Åge-Christoffer Lundeby, på spørsmål fra ØBs lesere. Spørsmålene og svarene finner du her: Dette svarte Vys pressesjef på lesernes spørsmål

LES OGSÅ: Overfylte busser på motorveien og sparkesykkel i 80-sonen – buss-for-tog-kaoset er i gang: – Det er umulig for meg å komme meg på jobb denne uka, sier Kim Engvoldsen (37)

Tips Oss
SMS: OBTIPS til 2470 Telefon: 64877877 tips@oblad.no

Artikkeltags