Der det bør kuttes først er i administrasjonen

ENGASJERT: Einar Knutsen har engasjert seg i budsjettfremleggelsen og konsekvensene for sykehjemmene i Nordre Follo.

ENGASJERT: Einar Knutsen har engasjert seg i budsjettfremleggelsen og konsekvensene for sykehjemmene i Nordre Follo. Foto:

Av

Nedleggelse av sykehjemsplasser i Nordre Follo oppfører innsender av dette innlegget.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Dette at det skal legges ned 36 sykehjemsplasser og inntil 45 årsverk i Nordre Follo for å spare 26,7 millioner, men der det bør kuttes først, er i administrasjonen.

Det er en skam fra sittende regjering for de har ikke overført de 2,4 milliarder til kommunene som denne covid-19 har tappet kommunen(E) for kr, men som regjeringen har sagt så skal kommunene få dekket det covid-19 har kostet, men til nå er det bare BLØFF ifra den regjeringen, men til skattelette til de som har mest har de tatt seg råd til, men ikke å overføre det kommunen(E) trenger.

Det er noe som sier seg selv når de skal ha samme budsjett i 2021 som i 2020 er det noe galt i topplokket til den regjeringen som sitter nå. Noen kommuner er mer utsatt enn andre, men vi ligger nær «vepsebolet» med reisende til å fra bolet for det er ikke alle som kan ha hjemmekontor. Nå må regjeringen overføre det kommunen skal ha så en kan få et skikkelig budsjett for en må huske det er mennesker det handler om. Hvor i budsjettet har de tenkt på dem som trenger varmtvannsbasseng for det ble stengt, etter min mening for sent. Dette blir et problem da det ligger i forbindelse med sykehjemmet.

Det blir mer utgifter og få det utenfor kommunen, men det er merutgifter som covid-19 er årsak til og da skal regjeringen dekke det eller er det bare BLØFF fra den kanten? En må snu vær en stein for helse og omsorg må ikke røres.

Det Astrup sier at kommunene har det bra er bare BLØFF fra den kanten, men det er jo ikke noe å regne med fra den kanten for det gjelder å få mest til skattelette så kan resten seile sin egen vei, for denne regjeringen tenker på dem som har mest, det er bevist. Kom med de millionene kommunen skal ha NÅ.

Einar Knutsen, Oppegård Arbeiderlag, veteran, Tårnåsen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken