↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

64 85 78 00

Besøksadresse

Stormåsan 8
1540 VESTBY
  1. Beskrivelse

VELKOMMEN TIL CAR-BO GARASJEPORTER AS

Garasjeporten er en viktig del av husets fasade. Som husets ansikt mot verden ønsker den velkommen til et lunt, trygt og vakkert hjem.
Vi er en liten ambisiøs bedrift, som ønsker å bruke vår fagkunnskap og ekspertise til å hjelpe våre kunder. Ulike behov krever ulike løsninger, vi hjelper deg å finne det riktige for nettopp din eiendom. Vi tilbyr porter som passer for enhver bolig. Våre fornøyde kunder finner du like borti gaten eller hvor som helst i Norge.

Car-Bo garasjeporter har mer enn 40 års erfaring i faget. Uansett om du har garasjen ved det lille huset i skogen eller funkishuset oppe i åsen, finner vi garasjeporten som får ditt hus til å skinne.

I dag er designporter mer ettertraktet enn tidligere, i den forbindelse har vi i samarbeid med våre leverandører utviklet en nettløsning som gir kunden mulighet til å selv designe sin egen (personlige) garasjeport etter egne ønsker og behov. Gå å design din egen garasjeport på http://www.design.ryterna.eu/?language=NO og du er ett skritt nærmere drømmeporten. 

Vi er her for deg og for oss er fornøyde kunder det viktigste.

Kontakt oss i dag, for et uforpliktende tilbud!

NÅ OGSÅ PORTER TIL INDUSTRI OG LANDBRUK.