↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

66 82 02 88

Besøksadresse

Rosenholmveien 25
1414 TROLLÅSEN
  1. Beskrivelse

Velkommen til RG Regnskap AS!
 
Et effektivt regnskapsbyrå skapes ikke av flinke regnskapsfolk. Det skapes av flinke regnskapsfolk som utnytter dagens og morgendagens teknologi. Men ikke bare det. Et effektivt regnskapsbyrå vet å bygge opp forståelse for kundens virksomhet og å kommunisere med kunden slik at misforståelser og usikkerhet elimineres til fordel for forståelse og trygghet. Et effektivt regnskapsbyrå må også ha gode interne rutiner og like å strekke seg enda lenger. Dessuten bør man ha det gøy på jobben! Kunne du tenkt deg et slikt trygt og svært kompetent regnskapsbyrå tilgjengelig for deg?
 
RG Regnskap AS ble etablert 1 januar 2011. Selskapet ble stiftet ved at Heyerdahl Revisjon & Regnskap sammen med respektive partnere i RevisorGruppen Mæland & Østbye AS inngikk et sammarbeid i 2011.  1 mars samme år ble Regnskap og Datatjenester DA en del av RG Regnskap AS.
Vi har totalt 40 års erfaring på vårt kontor. Dette betyr at hos oss finner du medarbeidere med lang erfaring, samt et ungt og friskt pågangsmot. Vi har høy kompetanse blandt våre medarbeidere, som består av både revisorer og regnskapsførere. Hos oss får du en totalpakke. Vi hjelper deg med stort sett alt, bortsett fra selve revisjonen. Men her har vi også gode samarbeidspartnere.