↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

934 34 244

Besøksadresse

Agmund Bolts vei 49
0664 OSLO
  1. Beskrivelse

SATS BYGG AS

Sats Bygg AS har base i Drøbak, men utfører arbeid i hele Oslofjordområdet. Oppdragene våre er både hus og hytter, ferdighus og tilbygg, samt rehabiliteringsarbeider. Et av våre spesialområder er energirehabilitering og energirådgivning. Sats Bygg AS kan kartlegge boligens tilstand, mulige energitiltak og vi utarbeider en tiltaksplan. Det finnes støtteordninger gjennom Enova for både rådgivning og tiltak.

 

HVORFOR VELGE OSS?

Hos oss finner du som kunde engasjerte fagmenn med en felles interesse - å levere prosjekter med høy kvalitet!
Vi vil gjøre vårt ytterste å bygge ditt drømmehus, det ekstra tilbygget som du har tenkt på lenge eller garasjen du sårt trenger.
Skikkelig håndverk er vårt varemerke ned til minste detalj. 
Kontroll og dokumentasjon av prosjektet er viktig for både deg og oss. Derfor har vi gode rutiner og kvalitetssikringssystemer som sikrer alle parter i et byggeprosjekt.

 

 

SATS BYGG - Overhalla Hus forhandlere

Her finner du ikke bare ditt drømmehus. Vi hjelper deg med å gjøre det til virkelighet.Vi tilbyr kvalitetsprodukter gjennom våre nøye utvalgte leverandører.

HVILKEN HUSTYPE PASSER FOR MEG?

Å bygge et nytt hus kan ofte virke som en stor og komplisert oppgave. Velger du et av våre hus får du ikke bare en bolig, men også en kunnskapsrik samarbeidspartner. Våre erfarne prosjektledere og fagfolk hjelper deg å ta valget.

 

 

Godkjenninger og sertifiseringer