↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

64 87 31 44

Besøksadresse

Idrettsveien 2
1400 SKI
  1. Beskrivelse

Ski Blomsterforretning har eksistert siden 1958, nesten 60 år. Den ble først drevet av Solveig og Anders Grønvold, før sønnen Olav og kona Britt Grønvold overtok. I 2013 ble den overtatt av Turid Lien som driver den i dag. 

 

Ski Blomster leverer blomster til hjemmet og bedrifter i Ski og omegn hver dag. Ski Blomster er medlem av interflora kjeden, og kan derfor hjelpe kundene med å få formidlet blomster til hele landet og også hele verden.

Vi hjelper kunder med å finne det personlige og spesielle til hver enkelt, om det er en liten hilsen, eller om det er en større begivenhet,

Ski blomster samarbeider med Jølstad begravelsesbyrå, og leverer blomster til mange begravelser i Ski og området rundt.  Vi hjelper gjerne med å finne den helt spesielle dekoren som passer den avdødes liv og personlighet.

Til fester og selskaper hjelper vi  til å finne riktig dekor  om det er ønskelig. Vi både gir råd om hva du selv kan gjøre, men vi lager også dekoren for deg, og hjelper deg også å sette alt på plass i selskapslokalet. 

 

Ski blomster er en fagbutikk innen blomsterbinding, og har dyktige faglærte blomsterdekoratører. Vi deltar aktivt i å utdanne nye blomsterdekoratører ved å ha lærling i bedriten, i tillegg til å ta inn utplasseringselever som ønsker å se hva dette yrket er. Turid Lien er medlem av prøvenemnden i Blomsterdekorering i Oslo, i tillegg til at de ansatte ofte deltar i mesterskap for å være med å utvikle blomsterfaget videre.

Ski blomster leverer:

Buketter, dekoarsjoner, planter, sammenplantninger, kistedekorasjoner, bårebuketter/dekorasjoner, kranser, hjerter, brudebuketter, corsager, brudepikebuketter, brudefølge, borddekor, lykter, romdekorasjoner, scenedekorasjoner, konfirmasjonsdekor, dåpsdekor, festdekor, julebord dekorasjoner

Godkjenninger og sertifiseringer