↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 93 929

Besøksadresse

Teglveien 16
1400 SKI
  1. Beskrivelse

Vi forhandler Mazda og har distriktets beste Saab verksted. Vi har også egen Meca avdeling ved vårt verksted. Vi flyttet inn i nye lokaler i Teglvegen 16 ved Ski Ishall i 2010. Aerobil as har et lite, men velfungerende delelager. Det vi ikke lagerfører får vi levert i løpet av kort tid fra våre leverandører.

Vi forhandler Mazda og har eget verksted tilknyttet dette. Vi har også egen Meca avdeling ved vårt verksted. Vi flyttet inn i nye lokaler i Teglvegen 16 ved Ski Ishall i 2010. Aerobil as har et lite, men velfungerende delelager. Det vi ikke lagerfører får vi levert i løpet av kort tid fra våre leverandører.

I samarbeid med Meca utfører vi service og vedlikehold på de fleste bilmerker. Bor du i nærheten og ønsker at vi skal bli ditt lokale bilverksted, står våre mekanikere klare. Hvis du bor i nærheten kan nettopp vi være en ekstra fordel?

MECA stiller strenge krav til vår kompetanse og servicenivå for at vi skal få være del av MECAs kvalitetskjede av bilverksteder. Uansett hvilken bil og årsmodell du har, så er det alltid noen som er spesialist på nettopp din bil. Kom innom, så byr vi på en kopp kaffe og en prat om bilen din. MECA bilverksteder er for alle biler.Som MECA verksted er vi på tå hev når bilen din kommer til oss, enten det gjelder vanlig service, reparasjon eller EU-kontroll. I MECA konsentrerer vi oss kun om å reparere biler, og da blir man flink til det. Selvfølgelig gjelder alle garantier på bilen. Et MECA stempel i serviceboken betyr at du har tatt godt vare på bilen din.

 

ÅPNINGSTIDER

Åpningstider for salg:
Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 09.00-17.00
Torsdag: 09.00-19.00
Lørdag: 10.00-14.00

Verksted:
Mandag til torsdag: 07.30-16.30
Fredag: 07.30-16.00
Lørdag: Stengt