↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse
  2. Andre tjenester

TjenesteTorget vil hjelpe privatpersoner med å gjøre smartere og klokere valg når det gjelder privatøkonomi. Det gjør vi ved å tilby en gratis tjeneste der du innhente tilbud på produkter og tjenester helt uforpliktende, via ett skjema. Dermed kan du enkelt sammenligne priser og betingelser og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 600 000 nordmenn, og for hver dag øker mengden fornøyde brukere. Du kan få tilbud på blant annet:

 

Forsikring

Alle har behov for en god forsikring for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Forsikringer er med andre ord sentralt i de fleste sin hverdag, og særlig da bilforsikring (inkludert elbilforsikring) og reiseforsikring. I slike tilfeller kan det være smart å bruke en bilforsikring kalkulator. Dette gjelder også andre kjøretøy som man kanskje ikke bruker så ofte. Har du en veteranbil, campingvogn eller båt er det like viktig at du har en god veteranbilforsikring, campingvognforsikring og båtforsikring. Har du ikke bil men en ATV, MC eller moped er det lovpålagt å minimum ha ansvarsforsikring. Uansett er det veldig lurt å investere i en god Atv-forsikring, MC-forsikring og mopedforsikring. Med disse kjøretøyene kommer en ulykkesforsikring også godt med.

Dersom du har ett sted å bo er sannsynligheten stor for at du trenger en innboforsikring. For hytte og huseiere er husforsikring og hytteforsikring også nødvendig da de økonomiske konsekvensene kan bli store dersom noe skulle skje.

Helse er en viktig del av livet derfor bør alle være godt forsikret. Med en god uføreforsikring, livsforsikring og barneforsikring vil du sikre familien godt dersom et uhell skulle skjer. Det samme gjelder for dine husdyr. Med en god dyreforsikring slipper du store uforutsette kostnader. Er du usikker på hva en forsikring koster og har lyst å sikre deg den beste forsikringsavtalen kan det være lurt å bruke en forsikringskalkulator.

 

Bredbånd

Bredbånd er noe de fleste i dag ikke klarer seg uten. Likevel betyr det ikke at du må betale for mer enn du må, for å få den hastigheten du ønsker.

 

Eiendom

Hva er boligen verdt? Kjøp og salg av bolig er en av de største investeringene man gjør i løpet av livet. Derfor er det helt avgjørende med en dyktig eiendomsmegler der du bor, for å få best mulig resultat av boligsalget (feks. eiendomsmegler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger). Vi samarbeider med flere av de største meglerne som Privatmegleren, Krogsveen og eiendomsmegler 1.

Når du skal selge boligen din har som regler megleren en fast takstmann, som han bruker for å finne riktig takst på din bolig. Det kan allikevel være lurt å innhente tilbud fra flere takstmenn.

 

Utleiemegler

Dersom du skal leie ut boligen din og ikke ønsker å bruke så mye tid og energi på denne prosessen kan det være lurt å bruke en utleiemegler. Da ordner de alt det praktiske for deg.

 

Flyttebyrå

Etter salg eller utleie av boligen din kan det være greit med flyttehjelp fra et flyttebyrå. Da får du god hjelp til å flytte alle tingene dine ut. Samtidig sparer du en god del tid og penger ved å sammenligne.

 

Advokat

Videre kan noen i ettertid oppleve tvister i forbindelse med salget, eller en nabotvist der man har behov for juridisk rådgivning og hjelp fra en advokat. De fleste vil som regel trenger hjelp av en advokat før eller senere i livet. Noen kan for eksempel oppleve å trenge advokathjelp i forhold til blant annet familiegjenforening, arverett eller avtalerett.

 

Lån

Videre er lån noe mesteparten av oss har, enten det er boliglån eller forbrukslån. Faktisk er høy kredittkortgjeld vanligere enn man kanskje tror i norske husholdninger. Det er derfor lurt å samle smålån og sjekke lånetilbud med for å sikre seg best mulig lån.

 

Hus

Dersom tomten er klar og du har lyst å begynne å bygge hus, kan det være lurt å innhente priser. Har du lyst på et ferdighus, ta alltid en titt i en huskatalog først.

 

Vinduer

Har du et eldre hus med gamle vinduer, kan det være lurt å skifte de. Hvis du først bytter vindu kan det også være med ny solskjerming som persienner, pergola og markiser. På sommerdager med stekende sol kan det fort bli for varmt, men med nye vinduer vil du isolere den ute.

 

Varmepumpe

På vinteren derimot fyrer mange med ved, men det er både ineffektivt og lite miljøvennlig. Med en varmepumpe får du tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm. Har du vannbåren varmefordeling i huset kan det være lurt å investere i en væske til vann varmepumpe eller luft til vann varmepumpe. Da vil du få bedre varmedistribusjon og jevnere temperatur. Har du ikke dette i huset ditt og ikke ønsker å investere i dette kan du få tilbud på luft til luft varmepumpe. Dette er kanskje den mest brukte løsningen. I tillegg kan du den som aircondition på sommeren. Når du skal skaffe deg en varmepumpe, kan det være lurt å sammenligne forskjellige tilbud først. Vi har et samarbeid med flere av de største produsentene som Daikin, Panasonic og Toshiba. Har du en varmepumpe fra før bør du gjennomføre en varmepumpeservice med jevne mellomrom.

 

Boligalarm

Å oppleve innbrudd kan være en traumatisk opplevelse. Særlig pleier ferier og høsten å være høysesong for tyveri og innbrudd. Da er det smart å ha en innbruddsalarm og brannalarm på plass. Det er flere typer alarm å velge imellom og ikke alltid like lett å velge alarmselskap. De største alarmselskapene i Norge per i dag er Verisure og Sector Alarm. Husk imidlertid å velge en boligalarm som er FG-godkjent.

 

Garasje

Mange som har hus ønsker en garasje som passer til. Hvis du skal investere i dette er det lurt å ta forhåndsregler med en innbruddssikker garasjeport.

 

Radon

Har du et hus er det viktig å sjekke for radon. I store deler av Norge er det nemlig radon. Dette er en svært farlig og usynlig gass, derfor er det viktig å gjennomføre en radonmåling.

 

Bedriftsforsikring:

Har du en bedrift hjelper vi bedriften din med å innhente priser på en bedriftsforsikring helt skreddersydd til din bedrift. Med en god forsikring får du dekket personer, biler og transportering. Driver du med landbruk kan en landbruksforsikring eller traktorforsikring også komme godt med. Ønsker du å bruke tiden på noe annet enn regnskap, kan det være smart med en regnskapsfører. Husk da å velge en autorisert regnskapsfører som har kontroll på lover og regler.

Tjenestetorget eier Anbudstorget der du kan få anbud på håndverkere som entreprenør, elektriker og rørlegger. Tjenestetorget eier også Helsetjenester der du kan bestille time på blant annet kiropraktor (feks. kiropraktor i Oslo), og fysioterapeut (feks. fysioterapeut i Oslo).