↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

401 00 957

Besøksadresse

Brekkeveien 38B
1430 ÅS
  1. Beskrivelse

TRENGER DU VASKEHJELP?
Arim Vaskebyrå er et renholdsfirma i Ås, Akershus.Vi leverer tjenester innen renhold for privat og næring i de fleste deler av Østlandsområdet. Våre vaskere har mange års erfaring med alle slags oppdrag innen vaskebransjen. Kontakt oss gjerne for å avtale gratis befaring.

ENGANGSVASK
Vi utfører ulike typer engangsvask, som for eksempel:
Storrengjøring inkluderer vindusvask, vask av vegger og tak
Engangsrengjøring For eksempel fredagsvask, rengjøring før visning
Vårrengjøring Husvask etter vinteren, som inkluderer vindusvask og støvtørking av vegger
Julerengjøring Stor husvask før julen setter inn

REGELMESSIG VASK
Vi tilbyr husvask for private husholdninger. Den samme vaskeren kommer hver uke eller annenhver uke, og sørger for at huset ditt er skinnende rent. Regelmessig vask inkluderer:
Støvtørking
Støvsuging og vasking av gulv
Støvsuging av møbler
Kjøkken og toalettvask

KONTORVASK
Vi tilbyr regelmessig rutinevask av kontor og jobblokaler. Vi støvsuger gulv, vasker kontorpulter, vinduskarmer og hyller, rengjør toaletter og kantine, og tømmer søppel. Vi kan enten komme til faste, avtalte tider eller rykke ut ved behov.

FLYTTEVASK
Å flytte kan være en krevende prosess spesielt når alt rotet skal vaskes etterpå. Vi gjør din flytteprosess så enkel som mulig, og garanterer å utføre oppdraget raskt og kvalitetsmessig. Vår flyttevask inkluderer vask av:
Vinduer, vegger, tak og gulv
Lamper, dører, lister etc.
Innvendig og utvendig vask av alle skap
Kjøkken og bad

MØBELRENS OG TEPPERENS
Sliter du med å holde teppene og sofaen ren på grunn av barn eller kjæledyr? Vi sparer deg for energi, tid og penger. Vi kommer hjem til deg, renser tepper og sofa flunkende rent og fritt for støv, skitt og hår. Vi benytter moderne utstyr og trygge, profesjonelle kjemikalier.

BYGGEVASK
Vi jobber kontinuerlig med to store byggefirmaer, og har meget god erfaring innenfor byggevask fra store treningssentre til private hus og renovasjoner. Når du renoverer huset eller pusser opp, er det viktig å vaske godt etter jobben er gjort. Vi bistår med:
Veggvask, takvask, gulvvask og fjerning av byggestøv fra møbler etc.
Utvendig og innvendig vindusvask

TRAPPEVASK
Vi utfører trappevask for private og kommunale kunder med behov for vask av trapp og trappeoppgang.

SØLVRENS
Vi gjør ditt sølv skinnende rent på 1-2-3! Vi benytter skånsomme og trygge metoder. Ta gjerne kontakt for pris eller en uforpliktende befaring.