↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

400 01 533

Besøksadresse

Smebølveien 50
1430 ÅS
  1. Beskrivelse

Historien bak Saga Event.

Saga Event AS startet som et annerledes prosjekt for ganske mange år siden. Det var etter inspirasjon fra OL på Lillehammer konseptet ble formet. Som var å bygge opp et tun i et naturlandskap i Ås,  kort avstand fra Oslo og sentralt i Folloregionen. Utformingen skulle være en røff stil og med en klar sammenheng til norsk middelalder og vikingkultur. Et tun ble ryddet og vi benyttet tømmer fra samme skog, som ble hugget og skåret på stedet. Til dette anskaffet vi et mini-sagbruk som fungerer ennå ved behov.

Selve hovedbygningen ble satt opp som en kraftig ramme av hele tømmerstokker. Bredere nede og smalere øverst. Så splittet vi utvalgte stokker som så ble til sidevegger, hvor vi monterte annenhver ut/inn, som ble til det karakteristiske mønsteret man ser inne i rommet. I tillegg ble veggene skrånende innover, som også gir en helt spesielt atmosfære innendørs.

Selve veggene ble kledt med flere lag kraftige tømmerplank. Ingen bruk av plast eller moderne bygningsmaterialer. Vi la hugget trefiber som isolasjon mot tak.

Dette gav bygget en helt spesiell utforming og design, som er ganske nær hva som også vikingene bygget hva gjelder materialer og utforming.

Vi har kun lagt inn litt enkel belysning for å kunne fungere med drift, men det ligger ikke fast el-tilknytning til anlegget. 

Vi trenger jo strøm til lys og lydanlegg, og da benytter vi solceller og aggregater, som for oss fungerer helt perfekt.

I mange år hadde vi da en bygning med sitteplasser til ca 40 personer inne i «vikingbygget». Men dette ble for liten kapasitet, så vi satte opp et permanent lavvotelt ute på tunet, med plass til nærmere 100 gjester + ildsted og bar

Hovedbygningen ble utvidet med et stort tilbygg i 2012, som da gav plass til 100 ekstra sitteplasser, plass for dans, stor peisgrue, flott bar og eget varmeanlegg. Alt bygget i middelalderstil. En grovt dimensjonert tømmerkonstruksjon, men mye større enn den gamle delen. Nå er det 2 flotte rom, som vi kan åpne mellom med doble dører. Ikke vanlige dører men annerledes

Dette ble en ny tid for oss, nå kunne vi ha alle gjester under samme tak, og vi slapp flytte alt mellom lavvoteltet ute på tunet og den første delen av bygningen, som var mye mindre.

 

Ute på tunet satte vi opp et mindre lavvotelt og en overbygget paviljong. Denne i samme røffe stil, men da med delvis åpne sidevegger. Stort ildsted også her og serveringsdisker. Denne benytter vi alltid som en start på arrangement, fyrer opp bål og serverer velkomstdrikke.

I tillegg utvikler og endrer vi hele tiden, og nye installasjoner kommer etter hvert.

 

Vi monterer nå i høst opp et stort tilbygg i form av permanent lavvo inntil hovedbygget. Den gamle lavvoen tok vi ned tidlig i 2019, og har nå satt opp en flott ramme for ny lavvo i trekonstruksjon som blir koplet til bygningen. Denne blir helt spesiell og veldig spent på om vi lykkes her!

 

Teambuilding og aktiviteter har hele tiden vært en integrert del av tilbudet. Hit kommer bedriftene for både å gjøre noe sammen og for å ha det sosialt med en fest etterpå. Det er denne kombinasjonen som skiller oss ut, sammen med at anlegget er så ekstra hyggelig å være i og ligner egentlig ikke på noe annet sted.

 

Vi fikk ny adkomstvei og stor parkering for busser i 2018, som også betyr mye for logistikken med gjester. Tidligere så måtte våre gjester gå helt nede fra gårdstunet, som ikke alltid var greit når været bød på utfordringer.

Mat og drikke er veldig viktig, vi har hatt skjenkebevilling hele tiden, både ute på tunet og innendørs. I tillegg har vi utviklet mat og menyer hele tiden, vi legger vekt på gode råvarer som vi tilbereder rause grillmenyer med, og vi har egne konsepter hos cateringleverandører lokalt. Råvarene får vi fra vår leverandør Strøm-Larsen i Oslo, som også lager egne viltburgere for oss.

De står i særklasse hva gjelder kvalitet som kjøttleverandør, og tilpasser sine produkter til våre litt spesielle behov og ønsker.

 

Hva kan vi tilby deg?

Firma; 

Firmafest Julebord Oktoberfest Sommerfest Kick Off   

Temaer som: Vikingfest m aktiviteter, Westernfest m aktiviteter, andre temaer..

Priser fra a kr 790.- pr pers. Lokalleie etter avtale. Avhenger av antallet gjester.

Møtelokaler dagtid. Hvorfor ikke benytte stedet til ditt neste møte kurs? Vi kan tilby Dagpakker som inkluderer lokaler, projektor, kaffepauser og lunsj. Kanskje også en «pause aktivitet»

 

Private;

Bryllup komplette program, Jubileum, Barnebursdag, Konfirmasjon. Alt kan legges til aktiviteter.

Priser bryllup fra a kr 940.- inkl planlegging, program, middag ++ 

Barnebursdager, 4 timer inkl pølsegrill og aktiviteter, inntil 25 barn kr 12 000.- foreldre må gjerne være med, de får kaffe. Kan ta med egne kaker.

Konfirmasjons pakke, 5 timer fra kr 22 500.- alt inkl. Inntil 30 personer, deretter a kr 450.-pr pers. Inngår alkofritt drikke/mineralvann.

Jubileum & privatfester, pris fra a kr 690.- Alt etter antall gjester og opplegg som velges.

 

Produksjoner;

Vi har også hatt gleden av at anlegget ble benyttet til kulisser for reklame fotos. Det har vært vurdert i forhold til filmopptak, og vi jobber videre med dette som et mål. Innvendig er atmosfæren komplett som en tidsreise tilbake i historien, nå satser vi på å gjøre ferdig ute på tunet i samme stil. Det skal være en opplevelse bare å være her, den rustikke og ekte atmosfæren er noe mange setter stor pris på.

Så har du et produkt som skal lanseres og leter etter tøffe lokaliteter bare å snakke med oss! 

 

Hva er greia med dette stedet?

Stemningsfulle lokaler, god mat & drikke, teambuilding og aktiviteter. Komboèn i vårt tilbud er at vi ikke er et vanlig festlokale eller spisested, vi er heller ikke et lekeland eller klatrepark. Vi er noe helt eget, hvor grupper kan både få løse oppgaver sammen utendørs først, for så å ha et festlig lag innendørs til slutt. Vi tenker som dette; at alle voksne trenger å leke litt, hverdagen inneholder for mange rutiner og alvor. Så leker: les aktiviteter, knytter oss sammen. 

Vi jobber da med 2 strukturer, Aktiviteter som er noe vi gjør sammen uten å ha annet fokus enn gøy og konkurranse elementet.

Teambuilding legger vi noe mer bak, her har vi et mål å jobbe mer som lag og inkludere alle som team. Dette krever litt mer forarbeide sammen med deg som kunde, men settes da i sammenheng med et konkret mål, som kan være å knytte avdelinger bedre sammen, ny ansatte til de øvrige eller gjerne som viktig del av en omstillingsprosess.

Alt dette kan du vanskelig få til i et festlokale eller vanlig serveringssted.

 

Her kan vi stille opp for deg og dere velkommen til oss som en kreativ samarbeidspartner!