↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

919 00 312
  1. Beskrivelse

Hvordan velge riktig megler i Follo
Du bør stoppe opp og lese dette om du skal selge bolig i Follo. Melgerportalen.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste for deg som vil ha best mulig pris for boligen din. Vi innhenter tilbud fra profesjonelle og erfarne eiendomsmeglere på dine vegne, slik at alt du trenger å gjøre er å velge hvem du liker best.

Slik kommer du i gang med Meglerportalen.no:

  1. Beskriv hvor langt du har kommet med boligsalget.
  2. Angi dine beste kontaktopplysninger for å motta tilbud.
  3. Skriv inn alt megleren bør vite om boligen din.
  4. Send inn opplysningene til Meglerportalen.
  5. Vi sørger for at du får tilbud fra 3 dyktige meglere.


Derfor bør du velge Meglerportalen
Meglerportalen.no kan spare deg for både tid og penger ved å gjøre grovarbeidet på dine vegne. Det kan være tidkrevende å finne frem til profesjonelle meglere som har god nok erfaring med å selge bolig i Follo. I tillegg må megleren ha erfaring med å selge din type bolig: Det er stor forskjell mellom en leilighet og en enebolig, selv om det er snakk om samme nabolag.

Det er ikke alltid lett å vite hva du bør se etter når du skal be om tilbud. Megleren bør følge gjeldende lover og regler, samt ta godt vare på interessene til alle parter. Du slipper å bekymre deg for dette ved å benytte deg av anbudstjenesten vår vi samarbeider kun med pålitelige eiendomsmeglere.

Målet vårt er å gjøre salgsprosessen så enkel som mulig for deg som kunde. Du trenger bare å sende inn opplysningene dine én gang for å få tilbud fra flere meglere i Follo. Det eneste som gjenstår nå er å vurdere hvem av dem du liker best, samt hvem som kan gi deg de beste prisene.

Hvem er vi?
Det norske selskapet Lead Service AS driver Meglerportalen.no, og målet vårt er å sette flest mulig boligselgere i kontakt med dyktige meglere. Det kan være krevende nok å flytte, og derfor ønsker vi å forenkle prosessen for deg ved å tilby gratis og uforpliktende anbudstjenester. Vi driver også andre anbudstjenester, for eksempel advokat og regnskapsfører. Planen er å utvide til en rekke andre bransjer i nærmeste fremtid.

Slik velger du megler i Follo
Nå som du har mottatt tilbud fra tre forskjellige meglere i Follo hva er neste steg? Vi anbefaler at du inviterer dem hjem til deg på befaring før du gjør deg opp en mening. Befaringen er svært viktig av flere ulike grunner. Megleren må for det første se boligen og eiendommen for å kunne gi deg en tilfredsstillende verdivurdering. Det er rett og slett ikke mulig å sette opp et godt nok pristilbud ellers.

Den andre grunnen til hvorfor du bør be om befaring er at du skal kunne vurdere megleren, samt stille kritiske spørsmål. Du bør forsikre deg om at megleren kjenner godt nok til nettopp ditt nabolag i Follo, slik at interesserte kjøpere blir møtt på en god måte. Ikke vær redd for å fortelle hvor mange andre du har invitert på befaring litt konkurranse er sunt. Det kan føre til at du får et enda bedre tilbud.