↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355

Postadresse

Box 1008
74527
  1. Beskrivelse

Mikrolån - når det er snakk om små lånebehov

Mikrolån er små usikrede forbrukslån, oftest på under 10 000 kroner. Det som kjennetegner slike lån, er at søknadsprosessen er rask og enkel. Dersom man får innvilget lånet, får man pengene relativt raskt utbetalt på konto, noen ganger allerede samme dag etter at man har fått innvilget lånet. Man står også fritt til å bruke pengene på akkurat det man vil, om det så skulle være en uforutsett regning, på studier, bryllupsfesten, sydenturen eller på shopping.

Bakdelen med slike små usikrede forbrukslån er at rentene som regel er svært høye, ofte blant de høyeste i markedet. Om man somler med å betale lånet tilbake, ender man ofte opp med å betale en uforholdsmessig høy pris i form av renter, gebyrer og andre lånekostnader.

Spar penger med disse tipsene

Før du søker om lån bør du alltid tenke nøye igjennom hvilke konsekvenser et låneopptak vil ha for din økonomi, og du bør ha en plan for hvordan lånet skal betales tilbake. I denne artikkelen går vi nærmere innpå hva et mikrolån vil koste deg, forskjellen på mikrolån med og uten kredittsjekk og du får en oversikt over hvilke alternativer som finnes. Vi gir også gode tips og råd slik at du ikke ender opp med å betale mer enn du må.