↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355

Postadresse

Box 1008
74527
  1. Beskrivelse

Delio.se - Send en gavekurv i Sverige

Å få og gi gaver er en av de beste følelsene som finnes. Du vet den følelsen når noen smiler bredt på grunn av en gave du har gitt? Det er lite som kan slå den! Kjenner du noen som fortjener noe helst spesielt? Den svenske tjenesten Delio tilbyr ferdige gavekurver med levering i hele Sverige, til både privat- og bedriftskunder. Her finner du flotte gavebokser, som vil gjøre mottakeren storfornøyd - enten om det er dama, tante eller kollegaen din! 

 

Gaven for familien i Sverige

Har du venner, familie eller kjente i Sverige du vi sende en gave til? Da er Delio antakelig vis den perfekte tjenesten for deg. Der finner du sammensatte gavekurver med konfekt og søtsaker så vel som blomster og vin. Hver gavekurv og gaveboks inneholder deilige ting å spise og drikke. Varene brukt er nøye utvalgt, og alle tingene er av kvalitet. Å gi en gave skal være enkelt og gøy, ikke forbundet med stress. Mangler du inspirasjon selv så har vi satt sammen ferdige pakker til deg, stappfulle av deilige ingredienser. 

 

Har du egne ønsker? Delio tar imot ønsker. Skal gaven til en vegetarianer, ønsker du et spesielt tema eller skal pakken leveres utenlands? Ta kontakt med oss, så ser vi hva får til sammen!