↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355

Postadresse

Box 1008
74527
  1. Beskrivelse

Send blomster på døra i hele Norge

Hva sier Gratulerer med dagen bedre enn en fargerik og nydelig blomsterbukett? Det er vel nettopp derfor blomsterleveranse er en så populær bursdagshilsen! Bursdager og spesielle anledninger skal være fulle av glede, og blomster kan definitivt hjelpe på humøret. Tjenesten Gourmandise.no har tatt for seg å skape et nettsted for nettopp for deg som vil glede noen med blomster på døra.

 

La blomsterbuketten overraske

På Gourmandise finner du et utvalg av blomsterbuketter som du kan bestille til noen du vil glede på bursdagen deres. Det er en fin måte og vise at du setter pris på dem, og gi dem den ekstra oppmerksomheten et bursdagsbarn virkelig fortjener! 

 

På siden vår slipper du gå fysisk til blomsterbutikk, du kan heller velge mellom våre vakre buketter direkte fra siden! De kan sendes direkte på døren til bursdagsbarnet, og om vedkommende ikke er hjemme kan vi sette den igjen hos en nabo eller henge den på døren. 

 

Klikk deg inn på siden vår og velg mellom våre fargerike og fine blomsterbuketter, for å gjøre litt ekstra stas på et bursdagsbarn du er glad i.