↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Bilsmart.no - Få tilbud fra fra lokale verksteder i Elverum, Østerdalen og Solør

 

Bilsmart.no inneholder all den informasjonen du trenger for å gjøre smarte valg knyttet til bilhold. Vårt mål er å assistere bileiere med vanlige problemstillinger de kan støte på. Å få en grunnleggende forståelse for problemet vil for mange være første steg mot en løsning. Sett deg grundig inn aktuelle temaer ved hjelp av våre artikler. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for forbrukere og bedrifter som skal utbedre eller oppgradere bilen å finne lett forståelig og oppdatert informasjon. 

 

Det å finne rett bilverksted kan for mange være en utfordrende prosess. Vi ønsker å gjøre det enklere for forbrukere å orientere seg. På Bilsmart.no finner du en oversikt over ulike bilverksteder i ditt område. 

 

Vil vite mer om EU-kontroll? I vår guide kan du lese alt om hvor ofte den skal utføres, hva den koster og hvordan du går frem om du vil klage på resultatet. EU-kontroll er obligatorisk for alle kjøretøy som ferdes på norske veier. Det er kun verksteder godkjent av Statens Vegvesen som kan utføre en periodisk kjøretøykontroll, altså EU-kontroll. Mangel på kontroll vil føre til avskiltning. 

 

Har du spørsmål om Bilsmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom ønsker å oppgradere eller utbedre bilen din? Se mer informasjon på Bilsmart.no eller send en epost til kontakt@bilsmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan.