↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

64 87 37 30

Besøksadresse

Kirkeveien 42
1400 SKI
  1. Beskrivelse

Butikk

I vår butikk selger vi til både private og bedrifter. Uavhengig om det er til privat eller bruk i arbeid, så vet vi hvor viktig det er med riktig verktøy til nettopp det du skal gjøre. I vår butikk får du hjelp til å finne riktig snøfreser, gressklipper, motorsager, arbeidsklær eller annet nyttig verktøy du trenger for å jobbe i skogen eller hagen.

 

Nettbutikk

Selv om vi har drevet butikk i over 30 år er vi nye på nett . Vi jobber med å lage en god nettbutikk slik at du kan finne nyttig informasjon, finne ut hva som er det riktig produktet for deg.

 

Service og vedlikehold

På vårt serviceverksted, vil dyktige og erfarne servicemekanikere til enhver tid sørge for at din maskin får riktig pleie og vedlikehold slik at den at den fortsetter å fungere optimalt.

Du er alltid velkommen til oss i Kirkeveien 42, midt i Ski, for en hyggelig prat, handel eller hjelp.

 

Om Norsk Maskinservice AS

Butikken ble etablert i 1987 og har etter hvert blitt et landemerke i Ski. Vi er 4-6 ansatte (avhengig av sesong) med årelang kompetanse på mange fagfelt. I spissen har vi Gunnar Hvamstad, grunnlegger og innehaver. Morten Hvamstad er selger og montør og har produktansvar for robotklippere. I tillegg har vi to dyktige mekanikere på verkstedet, Kurt Are og Jan, begge spesialister på motoriserte produkter og unike problemløsere.

 

HVORFOR VELGE OSS

30 års bransjeerfaring og fagkunnskap.

Trygt kjøp med eget serviceverksted. Service og vinterlagring av robotklippere. Vi bruker kun originale reservedeler for best vedlikehold av ditt produkt.

Vi tilbyr hente/bringe service. Mot et lite tillegg, kan vi hente produktet som skal vedlikeholdes hjemme hos deg og transportere det trygt tilbake når produktet er klart.