SKI: For nesten nøyakig sju måneder siden kjøpte influenser Marna Haugen (41) et nytt hus etter skilsmissen fra komiker Ørjan Burøe (48), en nyhet hun gladelig delte på Instagram, skriver Nettavisen.

«Minn meg på neste gang jeg kjøper HUS at jeg legger champisen på kjøl først. Fy flate, jeg har kjøpt HUS!!» skrev hun til en video av seg selv som poppet en champagneflaske.

Siden har influenseren brukt mye tid på oppussing, noe hun ikke legger skjul på at har vært en stor jobb.

– Det å vite hvilken ende man skal starte i, det har vært en lærerik prosess. Jeg har knapt begynt, sier hun til Nettavisen i forbindelse med den kommende sesongen av «Bloggerne».

Midlertidig samboer

Men selv om det er mye jobb, er Haugen veldig fornøyd med huset hun nå skal skape en fremtid i.

– Det å kjøpe et helt hus alene, det var en overveldende mestringsfølelse som er til å ta og føle på. Man blir veldig ydmyk og stolt over å ha fått det til, sier 41-åringen fornøyd.

Og inntil videre slipper Marna Haugen å bo i det nye huset alene. Nylig skrev nemlig influenseren på Instagram at eksmannens datter, Leah, har flyttet inn hos henne. Overfor Nettavisen understreker hun at situasjonen er midlertidig.

– Det er veldig, veldig koselig, men ikke permanent. Det var regel nummer én, ler hun.

– Det er midlertidig mens hun leter etter sin egen leilighet, så inntil videre har jeg fått meg samboer, legger Haugen til.

– Ingen dans på roser

Haugen og stedatteren trives godt i hverandres selskap, og samboerskapet fungerer derfor utmerket.

– Nå har hun jo blitt voksen, så vi har ikke et sånt stemor-stedatter-forhold lenger, ikke i det hele tatt. Det hadde vi før, og det var ikke alltid så hyggelig for noen av oss. Men nå har vi et godt forhold, og koser oss sammen, forteller Haugen.

– Men jeg må fortsatt holde henne litt i ørene, ler hun.

Med stedatteren som samboer blir huset også litt mindre ensomt for Haugen – som etter skilsmissen deler omsorgen for sønnene hun har med Burøe. Overfor Nettavisen legger nemlig ikke Haugen skjul på at det har vært vanskelig å ikke se barna til enhver tid nå som de er annenhver uke hos hver.

– Det å ikke ha ungene annenhver uke er ikke noe gøy i det hele tatt. Men vi har heldigvis mye bra teknologi, så vi snakker på FaceTime og har jo kontakt hele tiden, sier hun.

– Men det er jo ingen dans på roser, det at foreldre skiller seg. Det er ikke til å stikke under stol.

Feirer jul med exen og barna

Marna skal forøvrig også tilbringe julen med familien, fortalte hun til Nettavisen tidligere denne uka.

For selv om hun og komiker Ørjan Burøe (48) gikk fra hverandre i fjor, velger de å feire julen på samme måte som alltid. Selve julekvelden skal dermed tilbringes hos eksen.

– Det er ingen forandringer her i gården, og jeg synes det er veldig fint at vi feirer sammen, sier influenseren.

Avgjørelsen om å feire sammen er tatt for barnas skyld. I løpet av sitt 18 år lange forhold fikk Haugen og Burøe to sønner – og Burøe har også en datter fra et tidligere forhold.

– Julen er for ungene, og de blir så lykkelige av å se mamma og pappa sammen selv om de ikke er sammen lenger. Så hele familien skal være sammen. Det er veldig fint, sier hun.