Derfor er jeg med i KrF

Britt Egeland Gulbrandsen, Viken KrF

Britt Egeland Gulbrandsen, Viken KrF Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg er glad for av å være med i et kristendemokratisk sentrumsparti. Et parti som ønsker å være en stemme for dem som ikke har det, og som ønsker å løfte menneskeverdet.

Nettopp fordi KrF sitter i regjerning gir Norge 1% av vår BNI til bistand til verdens fattige. Det betyr at for hver 100 kroner Norge bruker, gir vi 1 til dem som trenger hjelp. En av de viktigste sakene nå er å sørge for at Covid vaksinen blir tilgjengelig for hele verden. Her står vår utviklingsminister Dag Inge Ulstein sentralt i arbeidet med å skaffe nok penger til vaksinen for verdens fattigste,

Klimautslippene har gått ned det siste året og har ikke vært på et så lavt nivå siden 1993. Og den trenden ønsker vi skal fortsette -og må fortsette. Derfor bruker vi store summer på CO2 rensing som skal utvikle ny teknologi for stadig bedre og mer klimavennlig produksjon av produkter vi er avhengig av.

Jeg er glad for å være med i et parti som gir barnefamiliene mulighet til å styre sin egen hverdag, og nok en gang øker barnetrygden, som før KrF nå kom inn i regjering hadde stått på stedet hvil siden 1996. Som har startet arbeidet med å få på plass et fritidskort for alle barn mellom 6 og 18 år, for å sikre at alle barn og unge kan delta i fritidsaktiviteter uavhengig av foreldrenes økonomiske situasjon.

Jeg er heldig og som får være fylkesleder for Viken KrF, i et parti der forvalteransvar, nestekjærlighet og menneskeverd står sterkt. KrF står støtt som et kristendemokratisk sentrumsparti, vi vil alltid fortsette kampen for de som trenger det mest.

Britt Egeland Gulbrandsen, Fylkesleder i Viken KrF

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken