Etter å ha gjort en håndball-spesial og direktesendt Tungvekterne-TV i forbindelse med serieåpningen til Follo HK er Tungvekterne tilbake med en helt vanlig episode. Det blir ganske mye håndball, men også en del fotball. Vi mener det er lettere å få Paul Pogba, Jürgen Klopp og Mohamad Salah i tale enn en damekeeper på U23-landslaget, og vi presenterer Kolbotns nye keeper, som er så konservativ kristen at hun ikke ville markere støtte til Prideparaden i Oslo.

Er det lov å bæsje under Wimbledon? Vi tror det, men på tennisbanen i Ski har det skjedd lignende saker, under kamp. Vi tar den debatten også. Videre snakker vi en del om Carl Fredrik Hagens vannvittige innsats i Spania Rundt, vi blir litt bedre kjent med Steinlager, som har 131 barn, men som fortsatt er like kåt. Og avslutningsvis konstaterer vi at politikerne i Ski lytter til Tungvekterne

Flere plattformer

En annen nyhet er at podkasten nå er tilgjengelig på flere plattformer enn sist. Nå kan du lytte også via blant annet Spotify, iTunes, Google Podcasts, Apple Podcasts, Pocket Casts, Radio Public, Breaker, Overcast og Anchor.

Velg din favorittplattform ved å klikke på lenkene.