KRÅKSTAD: Det er ønsket til produksjonsselskapet Feelgood Scene Film og TV.

Kråkstad har stolte filmtradisjoner, som biljakten i den første Børning-filmen. Henrik Mestad og Steinar Sagen som politimenn på fartskontroll i Løkenveien - med matpause - sitter friskt i minne.

Nå har du muligheten til å prøve deg selv. 1.-4. februar er det opptak i Kråkstad. Før den tid søker Basic Bitch kule statister i alderen 20-30 år.

Backflips og spesiell hårklipp

Produksjonsselskapet er spesielt på utkikk etter en mann (20-30) som mestrer backflips, menn i alderen 20-30 med sært, morsomt eller spesielt utseende og kvinner i alderen 20-30 med særpreg, det vil for eksempel si spennende stil, farget hår og/eller uvanlig hårklipp.

Statistansvarlig Lillian Kvilesjø i Feelgood, som kommer fra Kråkstad selv, tar imot søknader på mail. Det er viktig at du skriver hvilke dager du er tilgjengelig og hvilken statistrolle du søker. Husk også navn, alder, telefonnummer og bilder av deg selv. Blir du plukket ut, får du et lite honorar for jobben.

Feelgood står bak kjente underholdningsserier som Helt Perfekt, Neste Sommer, Torsdag kveld fra Nydalen, Brille og Praktisk info med Jon Almaas.

Discovery eier TVNorge og søsterkanalene FEM, MAX, VOX, Discovery Channel, TLC og Eurosport.

Komfortabelt i hjembyen

Basic Bitch handler om venninnene Anine, Ingrid, Madeleine og Julie som var de fineste '94-jentene i Tønsberg. Det er de fortsatt, for alle de andre har dratt fra byen.

Basic Bitch er en serie om fire ganske vanlige jenter som kunne flyttet til Oslo med ambisiøse #lifegoals og ustoppelig karrieredrive, men som heller foretrekker en komfortabel tilværelse i hjembyen.

Livsfilosofien deres er enkel: "Ha det fett så lenge du kan, stå sammen – og aldri glem at det er bedre å være en nier i Tønsberg enn en firer i Oslo".

Serieskapere er Amanda Erlandsen og Vilde Klohs. Hovedrollene spilles av Emilie Skolmen, Karin Klouman, Ada Eide og Kristine Grændsen.