Motorsyklist kjørte ut på E6 - er fløyet til sykehus

Politiet undersøker ulykkesstedet på E6 like syd for Korsegården.

Politiet undersøker ulykkesstedet på E6 like syd for Korsegården. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

E6 var stengt i Ås en periode onsdag ettermiddag.

DEL

ÅS: En motorsyklist har krasjet på E6 i sydgående retning ved Korsegården.

Luftambulansen er på vei. E6 er stengt.

– Vi ble varslet klokken 15.03. Da fikk vi melding om en alvorlig MC-ulykke med skadd fører. Sea King ble tilkalt og de har behandlet MC-føreren på stedet. Han transporteres nå videre til sykehus, sier Krristian Loraas ved Øst politidistrikts operasjonssentral.

- Det gjenstår fortsatt en del etterforskning. Motorsyklisten har kjørt ut av veibanen og blitt alvorlig skadet, sier innsatsleder Ole Juelsen i Øst politidistrikt til Østlandets Blad på ulykkesstedet.

Ulykken skjedde i forbindelse med et felskifte, hvor det ble i overkant trangt. Det er tatt beslag i førerkortet til den andre som var involvert i ulykken, en bilist.

- Til alt hell har det gått så bra som det kunne gå. Motorsyklisten har hatt på riktig kjøreutstyr - det har vært lurt, legger Juelsen til.

Saken fortsetter under videoen. Her kan du se hvordan trafikken så ut på E6 klokken 16.30.

  Alvorlig skadet

  MC-føreren meldes å være alvorlig, men ikke kritisk skadet, men det totalt skadeomfanget er uavklart, ifølge poltiet.

  – Vi har varslet ulykkesanalysegruppen, og brann og ambulanse er i tillegg på stedet. Vi venter at det vil bli store, traffikale problemer, speselt sydover på E6, men også nordover, opplyser Loraas. til Østlandets Blad.

  Føreren er tatt med. Han er alvorlkig men ikke kritisk skadet, men skadeomfanget er uavklart.

  Saken fortsetter under bildet

  Motorsyklisten ble fraktet fra stedet i luftambulanse.

  Motorsyklisten ble fraktet fra stedet i luftambulanse. Foto:

  Andre MC-ulykke på kort tid

  Dette er ikke den første MC-ulykken i distriktet vårt den siste tiden.En mann i 20-årene ble skadet etter en MC-ulykke i Nummestadveien den 21. mai.

  Politi og brann meldte om uhellet like før klokken 21.00 den aktuelle dagen.

  Til Vestby Avis fortalte operasjonsleder Finn Håvard Aas på ulykkeskvelden at en mann i 20-årene ble fraktet med ambulanse til sykehus.

  – Det var en enslig MC som hadde hatt et uhell. Fører klaget over smerter i nakke og rygge. Han ble dermed tatt hånd av helsevesen og fraktet til sykehus, fortalte operasjonslederen da.

  ULYKKE NUMMER TO: En mann ble fraktet med ambulanse til sykehus etter en MC-ulykke i Nummsetadveien ved Garder den 21. mai.

  ULYKKE NUMMER TO: En mann ble fraktet med ambulanse til sykehus etter en MC-ulykke i Nummsetadveien ved Garder den 21. mai. Foto:

  Artikkeltags