Barnehagen bygde seg til 10.000 kroner

FORNØYDE: Eie Eiendomsmegling i Nordbyveien vil gi noe tilbake til lokalsamfunnet i Ski og Enebakk. Vestråt barnehage i Ski (til høyre) gikk til topps. Til venstre Enebakks drøm om et bofellesskap for utviklingshemmede, etter modell av Solbakken i Kråkstad. Fra venstre Joachim Hoff, Magnus Balto Pettersen og Rune Ørndal.

FORNØYDE: Eie Eiendomsmegling i Nordbyveien vil gi noe tilbake til lokalsamfunnet i Ski og Enebakk. Vestråt barnehage i Ski (til høyre) gikk til topps. Til venstre Enebakks drøm om et bofellesskap for utviklingshemmede, etter modell av Solbakken i Kråkstad. Fra venstre Joachim Hoff, Magnus Balto Pettersen og Rune Ørndal. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Vestråt barnehage er en kreativ gjeng. Follobanen og mye annet fint har gitt små og store en fin førjulsgave.

DEL

SKI: Barnehagen gikk til topps da Eie Eiendomsmegling kåret vinnerbidraget i førjulskonkurransen sin. Resultatet er 10.000 kroner som Vestråt barnehage kan bruke til hva de vil. Jurylederen fra ØB falt for pepperkakehuset.

Aktivitetsgruppa for funksjonshemmede i Driv IL gjorde det også skarpt i konkurransen. Utøverne i alderen 6-16 år har funksjonsnedsettelse eller behov for litt ekstra tilrettelegging. Modellen som ble levert inn, forestiller Bjerkely borettslag i miniatyr, etter modell av Solbakken borettslag som akkurat har åpnet i Kråkstad.

– Ettersom de har brukt såpass mye tid med bidragene sine, gir vi et gavekort på 1.000 kroner fra Ski Storsenter. De kan for eksempel gå på kino. Bidraget er innlevert av en dame som er en virkelig ildsjel som står på for dem, sier Joachim Hoff.

Artikkeltags