Gå til sidens hovedinnhold

Kolbotn-meglere tipper hyttepriser på fjellet på TV

Artikkelen er over 4 år gammel

Hvor lett er det å tippe pris på tre fjellhytter for to eiendomsmeglere på Kolbotn?

KOLBOTN: 2. påskedag får du svaret. Bjørn Vidar Lazar Braathen og Vilde Kathrine Thorsrud fra DNB Eiendom på Kolbotn er med i Solgt på NRK1.

Dette er den åttende sesongen av det populære programmet, der representanter fra to meglerhus blir røsket opp fra sine vante territorier og tatt med etil et ukjent marked et helt annet sted i landet. I kjent stil skal de konkurrere om å gjette riktig pris på tre forskjellige boliger. De vet ikke hvor de skal på forhånd og får ingen hjelpemidler underveis. Salgsprisen er hemmelig. Hvilket lag tipper nærmest?

Konkurrenter fra Tønsberg

Kolbotn-duoen konkurrerer mot et lag fra Krogsveen i Tønsberg. De blir tatt med til populære Beitostølen og Filefjell for å tippe hyttepriser.

– Her blir det visning i alt frå ein leilegheit med tussar og troll til ei eksklusiv handlafta tømmerhytte. I tillegg blir det ein tur til Filefjell for å sjå på ei moderne arkitekt-teikna hytte.

Prisane på hytter i fjellet har generelt auka dei siste åra, etter fleire rolege år i fjellheimen. På Beitostølen ligg likevel prisane litt lågare enn på dei mest populære ski-destinasjonane i Sør-Norge. Fordelen med Beitostølen er at her er det aktivitetar knytt til alle dei fire årstidene, sier programleder Frode Søreide.

Han leder også denne sesongen av det populære programmet. Søreide kommer fra Høyanger i Sogn og Fjordane. Han har jobbet over 16 år i NRK, både i Dagsrevyen, Sommeråpent, ved flere av distriktskontorene, FBI og 17. mai-sendingen.

Kommentarer til denne saken