I denne episoden toucher vi blant annet innom dette: Fotballsesongen er over for våre lokale lag, og det er klart at vi ikke befinner oss i noen fotballmetropol. Ikke håndball heller faktisk. Der hadde vi trodd på bedre resultater enn hva Follo HK og Follo HK Damer har levert så langt.

Årets spiller i Toppserien er kåret og vi kan bare riste på hodet. Ikke av valget av spiller, for det var spot on, men av uttakene til det norske A-landslaget. Hvordan har man klart å unngå den tidligere Kolbotn-backen?

Svømmebassenget på Langhus. Vi følger den prosessen nøye! Her er det ikke rom for et eneste feilskjær, eller budsjettsprekk, etter at våre folkevalgte valgte å stole på kommunedirektøren og stemte ned Langhus-idretten og Norgesgruppens forslag til nytt idrettsanlegg.

Så er det overraskende at vi i det hele tatt har kunnet prate om dette etter at Gulliksen i forrige uke var litt lett på tastaturet på Twitter. Det endte med en haug drapstrusler.

Flere plattformer

En annen nyhet er at podkasten nå er tilgjengelig på flere plattformer enn sist. Nå kan du lytte også via blant annet Spotify, iTunes, Google Podcasts, Apple Podcasts, Pocket Casts, Radio Public, Breaker, Overcast, Acast.