NORDRE FOLLO: 10 000 deltakere under fjorårets arrangementsperiode. I 2022 håper vi på å nå målet om minst 40 000 registrerte deltakere i Norge.

Nordre Follo Orientering har to opplegg i forbindelse med Verdens O-dag. Vi legger til rette orienteringsaktiviteter for skolene, slik at de kan delta på en enkel måte. De kan benytte Stolpejakten og ekstra gratis turposter i Skautraver’n. Kontaktpersoner på skolene har også fått informasjon om hvordan de selv kan lage løyper på skolegårdskart, som Nordre Follo Orientering har laget for hver skole i kommunen.

Det andre opplegget er at Nordre Follo Orientering skal ha åpent lokalt arrangement på Verdens Orienterings-Dag (WOD) onsdag 11.mai ved Langhus idrettsanlegg. Det vil her være mulig for alle å delta i forskjellige aktiviteter innenfor orientering.

Her kan en få en smakebit på hva orientering er. Det blir morsomme og utfordrende aktiviteter for alle. Det blir tilbud om flere orienterings løyper med forskjellige vanskelighetsgrader og lengder, fra 1 kilometer til ca 4 kilometer.

Mye å oppleve

For de som ønsker å prøve turorientering er det gratis ekstratur i Skautraver’n. Disse postene står ute fra 11. – 25.mai.

Lurer du på hva Stolpejakt er kan du også prøve dette. Det er flere stolper i Stolpejakten i Nordre Follo i området. Micro-orientering, som er en aktivitet som mange barn synes er spennende og morsom, vil også være på plass.

Arrangementet er fra nord for Langhuset ved Langhus idrettsanlegg fra klokken 18. – 19. Vi håper at mange møter opp for å bli kjent med aktivitetene til Nordre Follo Orientering