SKI: Det er imidlertid en liten endring på arrangementet som kommer til Ski 13. juni. Over 500 ivrige barn og unge var med da touren ble arrangert i Ski sentrum i 2019. Det gikk unna i gågata i Ski.

13. juni må festen flyttes ut av Ski sentrum.

– Det er en del bygging i sentrum, så vi har bestemt at årets arrangement skal holdes i Ski idrettspark, forteller leder i Follo sykkelklubb, Oskar Kleven.

Det skal imidlertid ikke legge noen demper på arrangementet. Tvert imot.

– Vi skal lage noen flotte løyper i området rundt idrettsparken, og satser på en skikkelig sykkelfest igjen. Vi håper på minst like mange deltagere som i 2019, sier Kleven.

Etter å ha slitt med byggestøy en uke, så Zara Zaman seg til slutt nødt til å måtte stenge sin lille baguette-kiosk på Ski storsenter lenge før stengetid fredag. Les mer om saken på øb.no

For alle

Dette er et arrangement hvor alle kan delta, uavhengig av ferdighetsnivå.

– Dette er virkelig et lavterskeltilbud til unger fra helt ned i femårsalderen og oppover, påpeker Kleven.

Kanskje yngre enn fem år også hvis noen voksne vil følge sine håpefulle rundt i løypa.

Tour of Norway for kids er helt gratis. Alle får T-skjorte og premier, og det er åpent for alle mellom 0 og 12 år som har hjelm og noe med hjul. Utdeling av startnummer vil skje fra klokken 17:00. den 13. juni Første pulje starter klokken 18:00. De minste med trehjulssykkel og støttehjul er først ut. Arrangementet er ferdig ca. kl. 19:00. Påmelding er åpent helt frem til start, men arrangøren synes det er like greit at man melder seg på så fort som mulig.