GRAN: – Tusen takk! Dette er veldig overraskende og veldig hyggelig. Jeg ser på prisen som en absolutt anerkjennelse av hva vi gjør og det vi driver med. Prisen er først og fremst en anerkjennelse av de ansatte; de 60 som spretter opp klokken fem om morgenen og setter seg på knallerten for komme seg ut i en eller annen retning. Uansett hvor flinke vi på kontoret er til å finne kontrakter, er det dere der ute som gjør jobben, erklærer Einar Braathen.

Daglig leder og medeier i Braathen Landskapsentreprenør har merket seg at det er første gang en bedrift i Follo får denne prisen.

– Jeg er veldig stolt over å ha fått prisen, og vil bruke den til inspirasjon videre i arbeidet.

Prisen for Årets bedrift i Follo 2013 ble delt ut av lederen av Follo næringsråd.

Det er ennå ikke avgjort hvilken bedrift som er ØB-lesernes favoritt. Her kan du stemme!

– Da jeg gikk på hjemmesiden og så hva dere leverer og kvaliteten på det dere gjør, ble jeg varm om hjertet. Det er Ekebergparken og Eidsvold-bygningen, som jeg vet dere er på vei opp til nå. Det er regjeringens representasjonsbolig, som består av Statsministerboligen og tre andre historiske bygninger. Prisen kan dere henge på veggen og være stolt av når dere går forbi, slår Mariann Tveter fast.

Juryens begrunner utvelgelsen av Braathen Landskapsentreprenør AS til Årets bedrift i Follo 2013 med at «prisvinneren utvikler og bygger kvalitet som vekker oppmerksomhet og er samfunnsnyttig. Prisvinneren er innovativ. Prisvinneren har utviklet en virksomhet med sunn vekst, kompetanse og kvalitet gjennom hele verdikjeden. Prisvinneren har plassert Ytre Enebakk og Follo-regionen på kartet både regionalt og nasjonalt».

– Dette har dere fortjent, gutter! utbryter Braathen.